بخشش قاتلی که در میدان ترهبار آدم کشت
پرونده قتل یکی از کارگران میدان میوه و ترهبار تهران که در جریان یک درگیری شبانه میان چند کارگر مست رخ داد، با گذشت اولیای دم وارد مرحله تازهای شد.
پرونده قتل یکی از کارگران میدان میوه و ترهبار تهران که در جریان یک درگیری شبانه میان چند کارگر مست رخ داد، با گذشت اولیای دم وارد مرحله تازهای شد. پدر و مادر مقتول که قیمومیت دو فرزند او را بر عهده دارند، در جریان آخرین دفاع متهم، از قصاص گذشتند و او را بخشیدند.
به گزارش سایت جنایی، این پرونده از شامگاه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ گشوده شد؛ زمانی که درگیری شبانهای میان پنج نفر از کارگران میدان میوه و ترهبار تهران رخ داد و به کشته شدن یکی از آنها منجر شد.
بر اساس اطلاعات بهدستآمده، آن شب چند کارگر در حالت مستی کنار میدان نشسته بودند. یکی از کارگران به آنها نزدیک شد و پرسید آیا به او میخندند؟ همین پرسش، خشم آنها را برانگیخت و زمینه درگیری را فراهم کرد.
یکی از متهمان در بازجوییها به بازپرس صنعتگر از شعبه دادسرای امور جنایی تهران گفت: «من و سه نفر از دوستانم در حالت مستی کنار میدان ترهبار نشسته بودیم. یکی از کارگران به ما نزدیک شد و پرسید آیا به او میخندیم؟ ما هم عصبانی شدیم و این موضوع موجب آغاز درگیری بین ما شد.»
در جریان این درگیری، یکی از دوستان متهم با چوب به سمت کارگری که به آنها گیر داده بود حمله کرد و به او ضربه زد. در همین حین، یکی از کارگران دیگر به طرف مهاجم حمله کرد، اما سه نفر دیگر به کمک مهاجم آمدند و با مشت و لگد به مقتول حمله کردند.
در این لحظه، فردی که چاقو همراه داشت، سه ضربه به گردن و شکم مقتول وارد کرد که منجر به مرگ او شد.
پس از وقوع این حادثه، عاملان جنایت به سمت شهر تاکستان فرار کردند و مدتی در آنجا به کار انگورچینی مشغول بودند. اما تلاشهای پلیس برای شناسایی و دستگیری آنها ادامه یافت تا اینکه پس از گذشت دو ماه از حادثه، سه نفر از متهمان بازداشت و روانه زندان شدند.
متهمان پس از اعتراف به کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی معرفی شدند و بازسازی صحنه نیز انجام شد.
در ادامه رسیدگی به پرونده و تکمیل تحقیقات، بازپرس آخرین دفاع متهم را دریافت کرد. در همین مرحله، پدر و مادر مقتول که قیمومیت دو فرزند او را بر عهده دارند، با حضور در دادسرای امور جنایی تهران، از حق قانونی خود گذشتند و متهم را بخشیدند.
به این ترتیب، پرونده قتل کارگر ترهبار با گذشت اولیای دم وارد مرحله تازهای شده و متهم از قصاص نجات یافته است، اما در آینده نزدیک برای محاکمه از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه میرود.
دیدگاه تان را بنویسید