کد خبر: 784598
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۲۱:۳۰:۰۲
| |

سرقت سریالی طلاهای زنان در غرب تهران با تهدید چاقو

تحقیقات پلیس برای دستگیری سه مردی آغاز شده است که با استفاده از دو خودرو پژو و پراید، زنان را در غرب تهران سوار می‌کردند تا با تهدید چاقو و ضرب‌وشتم، طلاهای آنها را سرقت کنند.

سرقت سریالی طلاهای زنان در غرب تهران با تهدید چاقو
کد خبر: 784598
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۲۱:۳۰:۰۲

تحقیقات پلیس برای دستگیری سه مردی آغاز شده است که با استفاده از دو خودرو پژو و پراید، زنان را در غرب تهران سوار می‌کردند تا با تهدید چاقو و ضرب‌وشتم، طلاهای آنها را سرقت کنند.

به گزارش سایت جنایی، تحقیقات پلیس درباره سرقت‌های سریالی طلا از زنان در غرب تهران آغاز شده است؛ سرقت‌هایی که بررسی شکایت‌ها نشان می‌دهد از سوی گروهی از مردان جوان و به وسیله دو خودرو انجام شده و در جریان آن، طلا و جواهرات زنان با تهدید و زورگیری به سرقت رفته است.

رسیدگی به این پرونده هنگامی آغاز شد که طی یک ماه گذشته چند زن جوان و میانسال با مراجعه به پلیس از سرقت طلاهای خود در مسیرهای غرب تهران شکایت کردند.

شاکیان در اظهارات خود به ماموران گفتند در حوالی محدوده آزادی و مناطق اطراف آن، سوار خودروهایی شده‌اند که راننده یا سرنشینان آن پس از طی مسافتی، با تهدید چاقو آنها را مجبور به تسلیم و سرقت طلاهایشان کرده‌اند.

بررسی اظهارات مالباختگان نشان داد شیوه سرقت‌ها شباهت زیادی به یکدیگر دارد. در تمامی این موارد، چند مرد که تعدادشان بین دو تا سه نفر بوده، با استفاده از یک دستگاه پژو یا پراید، زنان را هدف قرار داده‌اند.

متهمان پس از سوار کردن طعمه‌های خود، در مسیر با تهدید سلاح سرد اقدام به سرقت النگو، گوشواره، گردنبند، انگشتر و دیگر زیورآلات همراه آنها می‌کردند. برخی از شاکیان هم گفتند در جریان این سرقت‌های خشن مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته‌اند که به پزشکی قانونی معرفی شده‌اند.

تحقیقات پلیسی نشان داد بیشتر این سرقت‌ها در ساعات بعدازظهر و عصر رخ داده است و به نظر می‌رسد متهمان با پرسه‌زنی در محدوده‌های مشخص، زنان را شناسایی و بعد از انتخاب آنها نقشه خود را اجرا می‌کردند.

با افزایش شکایت‌ها، کارآگاهان بررسی‌های تخصصی خود را آغاز کردند و در جریان تحقیقات میدانی و بررسی اطلاعات به‌دست‌آمده، به این نتیجه رسیدند که تمامی سرقت‌ها احتمالاً به وسیله اعضای یک گروه انجام شده است.

در مراحل بعدی تحقیقات، مشخصات خودروهای استفاده‌شده در سرقت‌ها و همچنین ویژگی‌های ظاهری متهمان از سوی شاکیان اعلام شد تا با چهره‌نگاری سارقان، افراد مورد نظر تحت تعقیب گیرند.

در حال حاضر تحقیقات به منظور شناسایی اعضای این گروه و مخفیگاه آنهای برای دستگیری‌شان ادامه دارد و کارآگاهان در تلاش‌اند با پیدا کردن سرنخ‌های جدید، جزئیات بیشتری از فعالیت این سارقان سریالی را مشخص کنند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها