کد خبر: 784554
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۰:۲۹:۱۶
| |

باند سه نفره سارقان خودرو در دام پلیس

باند سه نفره سارقان خودرو در دام پلیس
کد خبر: 784554
|
۱۴۰۵/۰۵/۰۷ ۱۰:۲۹:۱۶

 

جانشین انتظامی استان ایلام از انهدام باند سه نفره سارقان حرفه‌ای خودروهای شهروندان و زائران اربعین در شهرستان مهران خبر داد و گفت: اعضای این باند در تحقیقات پلیس آگاهی به ۲۵ فقره سرقت اعتراف کردند.

 

به گزارش اعتماد آنلاین ، سردار روح‌اله گراوندی اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودروهای شهروندان و زائران اربعین در شهرستان مهران، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

 

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند اعضای این باند ۳ نفره را که با انجام سرقت از خودروهای زائران، موجب سلب آسایش عمومی شده بودند را شناسایی و دستگیر کنند.

 

جانشین انتظامی استان ایلام تصریح کرد: در عملیات دستگیری متهمان، مقادیر قابل توجهی از اموال و محتویات سرقت‌شده داخل خودروها به همراه یک دستگاه خودروی سرقتی از سارقان کشف و ضبط شد.

 

سردار گراوندی با بیان اینکه اعضای این باند در تحقیقات تخصصی پلیس به ۲۵ فقره سرقت اعتراف کرده‌اند، خاطرنشان کرد:متهمان پس از تشکیل پرونده،  برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

وی با تأکید بر عزم جدی فرماندهی انتظامی استان در تأمین امنیت زائران اربعین، اظهار داشت: پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه و اخلال در نظم و امنیت عمومی با قاطعیت برخورد خواهد کرد

 

این مقام انتظامی در پایان  به زائران توصیه کرد، وسایل نقلیه خود را صرفاً در پارکینگ‌های مجاز پارک کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها