«استاد» تبهکاران تهران به تله پلیس افتاد
مرد تبهکار که خانهاش را تبدیل به پاتوقی برای افراد خلافکار کرده بود و اموال سرقتی را خرید و فروش میکرد، توسط پلیس دستگیر شد.
مرد تبهکار که خانهاش را تبدیل به پاتوقی برای افراد خلافکار کرده بود و اموال سرقتی را خرید و فروش میکرد، توسط پلیس دستگیر شد.
به گزارش همشهری، این مرد که از سوی اعضای باندش به «استاد» معروف بود، بدون آنکه شخصا در سرقتها شرکت کند، مسئول برنامهریزی، سفارش اموال سرقتی و ارتباط با مالخران بود. وی با راهاندازی پاتوقی در تهران، سارقان را از شهرهای مختلف جذب میکرد و با فراهمکردن محل اسکان و تضمین خرید اموال مسروقه، نقش اصلی را در فعالیت باند ایفا میکرد. او که سرکرده باند سارقان است مدتی قبل با دستگیری تعدادی از همدستانش لو رفت و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
وی در جریان بازجوییها با اشاره به سابقه طولانی خود در جرائم مشابه گفت: من استاد کفزنی هستم. این کار در خانواده ما موروثی بوده و پدر و پدربزرگم هم کفزن بودند. سالها از این راه درآمد داشتم و حتی به دیگران آموزش میدادم.متهم در ادامه بازجوییها به حضور خود در خارج از کشور نیز اشاره کرد و افزود: مدتی در کشورهای مختلف ازجمله ژاپن و مالزی زندگی و آنجا هم کفزنی میکردم. در ژاپن یکبار توسط فردی که اهل کشور فیلیپین و خودش همکفزن بود شناسایی شدم. او میخواست من را به پلیس تحویل دهد که بین ما درگیری پیش آمد و با چاقو به او ضربه زدم. او خونین روی زمین افتاد و من فرار کردم. نمیدانم زنده ماند یا نه، اما فکر میکنم کشته شد. از همان زمان، ورق برگشت و من با عذاب وجدان به زندگی ادامه دادم. حتی از ترس دستگیری، به ایران برگشتم و مدتی بعد تصمیم گرفتم با راهاندازی باند، سرقتها را از سر بگیرم.
متهم که بهگفته خودش مسلط به زبان انگلیسی، ژاپنی و مالزیایی است، درباره نحوه اداره باند گفت: سارقان به پاتوقم میآمدند و من مشخص میکردم چه اموالی سرقت شود. وسایل را با قیمت پایین از آنها میخریدم و بعد با قیمت بالاتر به مالخران میفروختم.با دستگیری سرکرده باند، تحقیقات برای شناسایی سایر اعضا، مالخران مرتبط و بررسی ادعای قتل در خارج از کشور ادامه دارد.
دیدگاه تان را بنویسید