کد خبر: 755591
|
۱۴۰۴/۱۰/۱۵ ۱۳:۵۱:۲۶
| |

نجات ۱۰ گروگان با دستگیری اعضای باند آدم‌ربایی

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری اعضای باند 4 نفره آدم ربایی و گروگانگیری در شهرستان مبارکه خبر داد و گفت: در این عملیات 10 گروگان آزاد و صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشتند.

نجات ۱۰ گروگان با دستگیری اعضای باند آدم‌ربایی
کد خبر: 755591
|
۱۴۰۴/۱۰/۱۵ ۱۳:۵۱:۲۶

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری اعضای باند 4 نفره آدم ربایی و گروگانگیری در شهرستان مبارکه خبر داد و گفت: در این عملیات 10 گروگان آزاد و صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشتند.

به گزارش سایت جنایی، سردار حسین بساطی گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به ماموران انتظامی پاسگاه دهسرخ شهرستان مبارکه و اعلام خبری مبنی بر اینکه تعدادی از افراد خانواده و نزدیکان وی توسط چند نفر به گروگان گرفته شده و متهمان به ازای آزادی هریک  از آنها مبلغ 150 میلیون تومان درخواست کرده‌اند، موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در این رابطه با انجام اقدامات تخصصی و اشراف اطلاعاتی، محل حضور متهمان و گروگان‌ها در یک منزل متروکه شناسایی و با اعزام چند اکیپ از ماموران پلیس‌های تخصصی و پاسگاه انتظامی به محل طی عملیاتی ضربتی و کاملا هماهنگ، 4 گروگانگیر دستگیر شدند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در این عملیات 10 گروگان که به مدت 8 روز در زیرزمین این منزل متروکه نگهداری می‌شدند نجات یافتند و به صورت صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشتند.

سردار بساطی خاطرنشان کرد: با توجه به دستگیری متهمان، پرونده تشکیل و افراد دستگیر شده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها