دستگیری سارقان طلاجات در کیش
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از دستگیری 2 سارق منزل و کشف انواع طلاجات مسروقه به ارزش 22 میلیارد ریال در این جزیره خبر داد.
فرمانده انتظامی ویژه و دریابانی کیش از دستگیری 2 سارق منزل و کشف انواع طلاجات مسروقه به ارزش 22 میلیارد ریال در این جزیره خبر داد
به گزارش اعتمادآنلاین، سرهنگ نبی اله قاسمی بیان داشت: در پی وقوع 2 فقره سرقت طلاجات منزل در سطح جزیره، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت
وی گفت: ماموران پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی 2 متهم را در این رابطه شناسایی و طی دو عملیات مختلف آنها را در مخفیگاهایشان دستگیر کردند و پس از بازرسیهای اولیه از محل اختفای آنان انواع طلاجات مسروقه کشف شد که کارشناسان اقتصادی ارزش طلاهای مسروقه را 22 میلیارد ریال عنوان کردند.
سرهنگ قاسمی ضمن اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی گفت: طلاهای مسروقه به مالباختگان تحویل داده شد.
دیدگاه تان را بنویسید