کد خبر: 692571
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۱ ۰۸:۴۷:۱۷
| |

شکنجه پسرخوانده در سیاه چال

زوجی پسرخوانده خود را شکنجه کردند

شکنجه پسرخوانده در سیاه چال
کد خبر: 692571
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۱ ۰۸:۴۷:۱۷

یک زوج که در اوهایو 5پسر خوانده خود را در سیاه چال و در شرایطی وحشتناک قرار داده و شکنجه کرده بودند، از سوی دادگاه کلرمونت کالیفرنیا به حبس ابد محکوم شدند.

بی‌سی‌سی، گزارش کرده که این زوج زمانی دستگیر شده‌اند که پلیس گزارشی از کودک آزاری در خانه‌ای در کلرمونت دریافت کرده است. وقتی مأموران به آن خانه رفتند، با 5پسربچه روبه‌رو شدند که در شرایطی هولناک نگهداری می‌شدند.

همه آنها برهنه بودند و با پیکرهایی نحیف که از سوءتغذیه رنج می‌بردند، در زیرزمین خانه و در شرایطی هولناک به سر می بردند؛ روی بدن بچه‌ها آثار کبودی ناشی از سوختگی با مواد سفید‌کننده به چشم می‌خورد. پلیس زوج 64و 50ساله را که پسربچه‌ها را به فرزندخواندگی قبول کرده و آنها را شکنجه داده بودند دستگیر کرد و آنها پس از اعتراف به کودک‌آزاری از سوی دادگاه به حبس ابد محکوم شدند.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها