ماجرای کلاهبرداری 3 میلیارد تومانی از 200 تهرانی چه بود

اعضای باند کلاهبرداری به طعمه‌های خود می‌گفتند در مسابقه تلفنی برنده شده‌اند و برای دریافت جایزه باید کارهایی را که آنها می‌گویند، انجام بدهند.

ماجرای کلاهبرداری 3 میلیارد تومانی از 200 تهرانی چه بود
کد خبر: 547630
|
۱۴۰۱/۰۱/۲۸ ۰۹:۴۰:۵۸

مجرمانی که با ادعای برنده شدن شهروندان در یک مسابقه تلفنی بیش از سه میلیارد تومان از حدود ۲۰۰ نفر کلاهبرداری کرده بودند،  دستگیر شدند.

به گزارش اعتماد آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت در این باره گفت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود بعنوان نماینده شرکت مخابرات و یکی از اپراتورهای تلفن همراه و  با ایجاد محیطی شبیه به صدای استودیو و دیگر اقدامات فریبنده اعلام کرده که شما برنده مسابقه خوش حسابی اپراتور شده اید و مبلغ دو میلیارد ریال از وی کلاهبرداری کرده است ، همچنین پرونده های مشابه دیگری نیز در این زمینه به پلیس فتا پایتخت واصل شده بود .   

این مقام مسئول خاطرنشان کرد : مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه، مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان در یکی از استانهای همجوار تهران شناسایی و پس از تشریفات قضایی اعضای اصلی این باند در یک زمان و در سه نقطه مختلف دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

این مقام انتظامی بیان داشت: مجرمان پس از انتقال به پلیس فتا بزه انتسابی را پذیرفتند و اظهار ندامت کردند، از این باند بیش از ۲۰۰ کارت بانکی مختلف به نام اشخاص غیر که به جهت پولشویی استفاده می‌کردند، ۱۱ عدد گوشی تلفن همراه، دو دستگاه لپ تاپ، ۱۲ دستگاه کارتخوان به نام اشخاص غیر ، ۶۸ سری مدارک شناسایی کامل شامل شناسنامه، کارت ملی و ... و چندصد کارت هدیه مختلف کشف شد و متهمان باهدف سوء استفاده از این مدارک و دستگاه کارت خوان و کارت‌های بانکی اقدام به جمع آوری آنها کرده بودند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

هشدار پلیس

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعا کلاهبرداری است.

وی بیان داشت : هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمانها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس‌ها نیست همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها