کد خبر: 797359
|
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۱۷:۱۷:۰۰
| |

تأکید بغداد و دمشق بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، امنیتی و سیاسی

نخست‌وزیر عراق در سفر رسمی به دمشق و دیدار با رئیس دولت موقت سوریه، بر توسعه همه‌جانبه همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی و اجتماعی و همچنین تقویت امنیت غذایی تأکید کرد.

تأکید بغداد و دمشق بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، امنیتی و سیاسی
کد خبر: 797359
|
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۱۷:۱۷:۰۰

«علی فالح الزیدی»، نخست‌وزیر عراق، در رأس یک هیئت بلندپایه و در سفری رسمی وارد دمشق شد و با «احمد الشرع»، رئیس دولت موقت سوریه دیدار و گفتگو کرد. دو طرف در این نشست که با حضور هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور برگزار شد، بر پیوندهای عمیق میان دو ملت تأکید کرده و الزیدی ملت‌های عراق و سوریه را «یک ملت در دو کشور» توصیف نمود.

در جریان این مذاکرات گسترده، مقام‌های ارشد عراقی و سوری درباره موضوعات مهمی همچون توسعه مشارکت در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی، هماهنگ‌سازی مواضع منطقه‌ای و بین‌المللی با هدف دستیابی به صلح و ثبات، و تحکیم همکاری‌های امنیتی تبادل نظر کردند. همچنین بحث درباره صادرات نفت عراق از طریق خط لوله بانیاس با ظرفیت پیش‌بینی‌شده تا دو میلیون بشکه در روز، افزایش حجم مبادلات تجاری و تقویت بخش کشاورزی برای تضمین امنیت غذایی، از محورهای اصلی این سفر و گفتگوها بود.

 

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها