کد خبر: 790575
|
۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۴۹:۳۱
| |

سخنگوی وزارت خارجه: ادعای آمریکا در مورد دخالت ایران در حمله به خط لوله نفتی عربستان مطلقاً درست نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره ادعای حمله ایران به خط لوله عربستان از خاک عراق از سوی آمریکا گفت: آمریکایی‌ها که بی هیچ هزینه‌ای مدام در حال تولید خبرهای دروغ و ادعاهای دروغ هستند، در این تردیدی نیست. اینکه در این شرایط، آمریکا برای تشدید اختلاف بین کشورهای منطقه مدام یک دروغی را تولید بکند، یکی از عواقب مسائلی است که در منطقه ما وجود دارد و کشورها باید بین خودشان حل بکنند.

سخنگوی وزارت خارجه: ادعای آمریکا در مورد دخالت ایران در حمله به خط لوله نفتی عربستان مطلقاً درست نیست
کد خبر: 790575
|
۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۴۹:۳۱

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش ایرنا؛ سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره ادعای حمله ایران به خط لوله عربستان از خاک عراق از سوی آمریکا گفت: آمریکایی‌ها که بی هیچ هزینه‌ای مدام در حال تولید خبرهای دروغ و ادعاهای دروغ هستند، در این تردیدی نیست. اینکه در این شرایط، آمریکا برای تشدید اختلاف بین کشورهای منطقه مدام یک دروغی را تولید بکند، یکی از عواقب مسائلی است که در منطقه ما وجود دارد و کشورها باید بین خودشان حل بکنند. در غیر این صورت، طرف‌هایی که هیچ خیر و صلاح منطقه ما را نمی‌خواهند، مدام به این دروغ‌ها متوسل می‌شوند برای پیچیده کردن بیشتر اوضاع.

‌بقائی عنوان کرد: مطلقاً این ادعایی که مقامات آمریکایی در مورد دخالت ایران در این تحولات مطرح کردند، درست نیست و قاطعانه تکذیب می‌شود.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها