کد خبر: 779466
|
۱۴۰۵/۰۴/۰۲ ۲۳:۵۹:۵۵
| |

رئیس پارلمان لبنان: اشغالگران باید تا مرزهای بین المللی عقب نشینی کنند

نبیه بری رئیس پارلمان لبنان بر ضرورت عقب نشینی ارتش اسرائیل تا مرزهای بین المللی میان لبنان و فلسطین تاکید کرد.

رئیس پارلمان لبنان: اشغالگران باید تا مرزهای بین المللی عقب نشینی کنند
کد خبر: 779466
|
۱۴۰۵/۰۴/۰۲ ۲۳:۵۹:۵۵

 بری در تماس تلفنی امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه براهمیت عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی لبنان تا مرزهای بین المللی، استقرار ارتش لبنان در این مناطق، بازگشت ساکنان منطقه به شهرها و روستاها و آغاز بازسازی این مناطق تاکید کرد.

به گزارش سه‌شنبه‌ شب ایرنا از شبکه المنار، وی تصریح کرد: آتش بس نوامبر ۲۰۲۴ فرصتی آماده و مهیا است، به شرط آنکه ساز و کار موجود در آن برای تثبیت آتش‌بس (مکانیزم) و راستی‌آزمایی هرگونه نقض یا تهدید، در مذاکرات جاری به کار گرفته شود.

رئیس جمهور فرانسه نیز به جایگاه لبنان و اهمیت ثبات آن برای فرانسه و آمادگی این کشور برای پشتیبانی از لبنان به منظور عبور از این مرحله دشوار از طریق برگزاری همایش‌های بین المللی برای پشتیبانی از ارتش و بازسازی این کشور اشاره کرد.

در این گفت و گوی تلفنی، آخرین تحولات لبنان و منطقه و تحولات سیاسی و میدانی پس از امضای یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران بررسی شد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها