کد خبر: 777318
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۰ ۲۱:۴۳:۱۳
| |

وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره تصاحب نفت ایران را تأیید نکرد

کریس رایت وزیر انرژی آمریکا چهارشنبه شب گفت که از ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور درباره نفت ایران اطلاعی ندارد.

وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره تصاحب نفت ایران را تأیید نکرد
کد خبر: 777318
|
۱۴۰۵/۰۳/۲۰ ۲۱:۴۳:۱۳

رایت به رغم این اظهارات در جلسه استماعی در کنگره آمریکا، گفت که البته ارتش آمریکا به عبور نفت از تنگه هرمز کمک کرده است.

به گزارش ایرنا، رایت روز سه‌شنبه مدعی شده بود که عبور نفت از تنگه هرمز در هفته گذشته «به طرز بسیار معناداری» افزایش یافته است.

رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن همچنان در حال کار بر روی یک توافق با تهران است.

وی در گفت و گو با خبرنگاران در کاخ سفید، با وجود صحبت از مذاکرات با ایران، بار دیگر تهدید کرد که امروز (به وقت محلی) به شدت به ایران حمله خواهد کرد.

وی با ادامه تناقض گویی در صحبت‌های خود افزود که نمی‌گوید که آیا پل‌ها و نیروگاه‌ها را تخریب خواهد کرد یا خیر.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که ایالات متحده ۲۲ کشتی ایرانی را که چراغ آنها و رادارشان خاموش بوده را توقیف کرده است.

وی در ادامه ادعا کرد که میلیون‌ها بشکه نفت از ایران گرفته شده است.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها