کد خبر: 775008
|
۱۴۰۵/۰۳/۰۵ ۰۹:۲۱:۰۷
| |

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: حملات اخیر به ایران واکنش تدافعی بوده و بخشی از حمله از پیش برنامه‌ریزی‌شده نیست

سی‌ان‌ان گزارش داد که حملات اخیر به ایران یک واکنش تدافعی بوده و بخشی از یک حمله از پیش برنامه‌ریزی‌شده نبوده است.

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: حملات اخیر به ایران واکنش تدافعی بوده و بخشی از حمله از پیش برنامه‌ریزی‌شده نیست
کد خبر: 775008
|
۱۴۰۵/۰۳/۰۵ ۰۹:۲۱:۰۷

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که حملات اخیر به ایران یک واکنش تدافعی بوده و بخشی از یک حمله از پیش برنامه‌ریزی‌شده نبوده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، مدعی شد که دستیابی به توافق با ایران با وجود حملات اخیر آمریکا، همچنان طی چند روز ممکن است.

 رویترز از روبیو نقل کرد که تدوین بندهای توافق با ایران ممکن است چند روز طول بکشد و اشاره کرد که در مورد عبارت‌های خاصی در سند اولیه توافق، بحث و تبادل نظر زیادی وجود دارد.

روبیو در واکنش به حملات اخیر آمریکا ادعا کرد که تنگه‌ها باید باز بمانند و اطمینان داد که «به هر طریقی» باز خواهند ماند.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها