یدیعوت آحارونت: احتمال ازسرگیری جنگ با ایران و عدم ازسرگیری آن، برابر است / ایران بخشی از توان موشکی خود را بازسازی کرده و تلاش خواهد کرد آمریکا را وارد درگیریای کند که تا پس از آغاز جام جهانی ادامه یابد
رسانه عبری یدیعوت آحارونت به نقل از مقامهای اسرائیلی و ارزیابیهای امنیتی نوشت: برآورد ما این است که احتمال ازسرگیری جنگ با ایران و احتمال عدم ازسرگیری آن، برابر است.
رسانه عبری یدیعوت آحارونت به نقل از مقامهای صهیونیستی و ارزیابیهای امنیتی نوشت: برآورد ما این است که احتمال ازسرگیری جنگ با ایران و احتمال عدم ازسرگیری آن، برابر است.
این روزنامه ادامه داد: ایران بخشی از توان موشکی خود را بازسازی کرده و آماده پذیرش شرط ترامپ نیست. یدیعوت آحارونت به نقل از مقامهای مذکور مدعی شد: ایران تلاش خواهد کرد آمریکا را وارد درگیریای کند که تا پس از آغاز مسابقات جام جهانی در ۱۱ ژوئن ادامه یابد.
دیدگاه تان را بنویسید