کد خبر: 773592
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۶ ۲۱:۳۱:۵۰
| |

سی‌ان‌ان: اختلاف نظر در واشنگتن درباره اقدام نظامی علیه ایران

سی‌ان‌ان روز شنبه در گزارشی به نقل از منابع آگاه گزارش داد که در دولت ترامپ درباره نحوه تعامل با ایران اختلاف نظر وجود دارد.

سی‌ان‌ان: اختلاف نظر در واشنگتن درباره اقدام نظامی علیه ایران
کد خبر: 773592
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۶ ۲۱:۳۱:۵۰

سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود خبر داد که تعدادی از مقامات دولت ترامپ و پنتاگون به دنبال انجام حملات محدود به ایران بوده، حال آنکه تعدادی دیگر از مقامات به دنبال پیگیری دیپلماسی هستند.

به گزارش فارس، پیش از حملات 9 اسفند و آغاز جنگ رمضان، گزارش‌های مشابهی از دولت ترامپ توسط رسانه‌های آمریکایی منتشر می‌شد. در این گزارش‌ها ادعا می‌شد که در داخل دولت ترامپ برای حمله به ایران اختلاف نظر وجود دارد اما در حالی که مذاکرات ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان در جریان بود، آمریکا و رژیم صهیونیستی بار دیگر به دیپلماسی خیانت کرده و حملات گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردند.

سخنگوی کاخ سفید نیز امروز در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت که دولت ترامپ همه گزینه‌ها برای تعامل با ایران را در اختیار دارد اما با این وجود گزینه ترجیحی وی با ایران، دیپلماسی است.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها