کد خبر: 773176
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۳ ۱۳:۵۹:۳۹
| |

ادعای سی‌ان‌ان: پیش‌بینی می‌شود ترامپ از رئیس‌جمهور چین بخواهد تا بر ایران فشار آورد تا تنگهٔ هرمز را بازگشایی کند و با یک توافق صلح مناسب موافقت نماید

سی ان ان مدعی شد: آمریکایی ها نگرانند که ترامپ در نشست با رئیس‌جمهور چین حاضر شود، در حالی که رئیس‌جمهور چین بیشتر برگ‌های فشار را در اختیار دارد. پیش‌بینی می‌شود ترامپ از رئیس‌جمهور چین بخواهد تا بر ایران فشار آورد تا تنگهٔ هرمز را بازگشایی کند و با یک توافق صلح مناسب موافقت نماید.

ادعای سی‌ان‌ان: پیش‌بینی می‌شود ترامپ از رئیس‌جمهور چین بخواهد تا بر ایران فشار آورد تا تنگهٔ هرمز را بازگشایی کند و با یک توافق صلح مناسب موافقت نماید
کد خبر: 773176
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۳ ۱۳:۵۹:۳۹

به گزارش سی‌ان‌ان؛ آمریکایی ها نگرانند که ترامپ در نشست با رئیس‌جمهور چین حاضر شود، در حالی که رئیس‌جمهور چین بیشتر برگ‌های فشار را در اختیار دارد.

رئیس‌جمهور چین ممکن است از این نفوذ برای به دست آوردن آنچه در مسئلهٔ تایوان می‌خواهد استفاده کند.

مقامات آمریکایی می‌گویند ما می‌ترسیم که رئیس‌جمهور چین از این فرصت استفاده کند تا در مورد کاهش حمایت آمریکا از تایوان در زمینهٔ تسلیحات، مذاکره نماید.

در مقابل منابع چینی می‌گویند ما انتظار هیچ تغییری در سیاست آمریکا نسبت به تایوان نداریم.

پکن آماده خواهد بود تا از بازار داخلی عظیم خود و تسلطش بر زنجیرهٔ تأمین عناصر خاکی کمیاب برای پیشبرد اهدافش بهره گیرد.

این ممکن است شامل درخواست از ایالات متحده برای کاهش محدودیت‌های اعمال‌شده بر صادرات فناوری‌های پیشرفته نیز باشد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها