کد خبر: 772904
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۲ ۰۸:۳۶:۰۱
| |

آکسیوس: ترامپ اقدام نظامی مجدد علیه ایران را بررسی می‌کند

رئیس جمهور آمریکا قرار است روز دوشنبه بار دیگر حمله نظامی مجدد به ایران را بررسی کند.

آکسیوس: ترامپ اقدام نظامی مجدد علیه ایران را بررسی می‌کند
کد خبر: 772904
|
۱۴۰۵/۰۲/۲۲ ۰۸:۳۶:۰۱

آکسیوس در خبری مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در یک نشست امنیتی قرار است گزینه نظامی علیه ایران را بررسی کند.

به گزارش آکسیوس، که ادعا کرده است پس از بن بست مذاکرات با ایران، سه مقام آمریکایی اعلام کردند که ترامپ روز دوشنبه با تیم امنیت ملی خود دیدار می‌کند تا در مورد راه پیش رو در جنگ ایران، از جمله احتمال از سرگیری اقدام نظامی، بحث و گفتگو کند.

 اکسیوس به نقل از مقام‌های آمریکایی مدعی شد که ترامپ همچنان خواهان توافق برای پایان جنگ است، اما رد بسیاری از خواسته‌های آمریکا از سوی ایران و خودداری تهران از دادن امتیاز جدی درباره برنامه هسته‌ای، احتمال اقدام نظامی را افزایش داده است.

به گفته مقامات آمریکایی، انتظار می‌رود جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور ، استیو ویتکاف فرستاده ویژه کاخ سفید، مارکو روبیو وزیر امور خارجه، پیت هگست وزیر جنگ، ژنرال دن کین رئیس ستاد مشترک ارتش ، جان رتکلیف رئیس سازمان سیا و دیگر مقامات ارشد در این نشست شرکت کنند.

دو مقام آمریکایی ادعا کردند که ترامپ متمایل است نوعی اقدام نظامی علیه ایران انجام دهد تا فشار بر ایران را افزایش داده و آن را وادار به امتیازدهی در برنامه هسته‌ای‌اش کند.

 باراک راوید راوی این گزارش در ادامه خبر خود مدعی شد؛ یکی از گزینه‌هایی احتمالی آمریکا علیه ایران، ازسرگیری «پروژه آزادی» در تنگه هرمز که هفته گذشته متوقف شده بود و دیگری  ۲۵ درصد از اهدافی که ارتش آمریکا شناسایی کرده اما هنوز به آن‌ها حمله نکرده است احتمالا بمباران خواهد شد.

این گزارش مدعی شده که رژیم صهیونیستی  می‌خواهد ترامپ دستور یک عملیات نیروهای ویژه را برای تأمین و کنترل ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران صادر کند. مقامات اسرائیلی می‌گویند ترامپ به دلیل خطر بسیار بالای چنین عملیاتی، در صدور این دستور تردید دارد.

اکسیوس با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به چین در ادامه نوشت: یکی از ملاحظات ترامپ در بررسی گام‌های بعدی در جنگ، سفر او به چین در این هفته است.

ترامپ روز چهارشنبه به پکن می‌رود  و جمعه باز می‌گردد. دو مقام آمریکایی گفتند که فکر نمی‌کنند ترامپ پیش از بازگشت از چین، دستور اقدام نظامی علیه ایران را صادر کند.

آکسیوس مدعی شد: مقامات آمریکایی می‌گویند انتظار می‌رود ترامپ درباره جنگ ایران با رئیس‌جمهور چین شی جین‌پینگ گفت‌وگو کند.

این رسانه ادعا کرد که چین از ایران خواسته است برای پایان دادن به جنگ و محدود کردن برنامه هسته‌ای خود با آمریکا به توافق برسد، اما تاکنون موفقیتی در این زمینه نداشته است.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها