کد خبر: 772380
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۹ ۰۰:۱۷:۳۸
| |

واکنش تند نماینده مجارستانی پارلمان اروپا به فاجعه میناب: این جنایت جنگی را بررسی کنید

«میلان اوهریک» با انتقاد از معیار‌های دوگانه سران اروپا، حمله به مدرسه و کشتار کودکان در میناب را عمدی و جنایت جنگی خواند و خواستار تحقیق درباره آن شد.

واکنش تند نماینده مجارستانی پارلمان اروپا به فاجعه میناب: این جنایت جنگی را بررسی کنید
کد خبر: 772380
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۹ ۰۰:۱۷:۳۸

نماینده مجلس اروپا در تجمع «فرشتگان میناب» که جمعه مقابل سفارت ایران در بروکسل برگزار شد، گفت: ممکن است این حمله برنامه‌ریزی‌شده و عمدی باشد، زیرا همگان دیده‌اند که اسرائیل در غزه چه کار‌هایی کرده است و در لبنان و بیروت با غیرنظامیان یعنی کودکان، زنان و سالمندان چه می‌کند.

به گزارش  صدا و سیما؛ اوهریک افزود که آنها در میان مردم ارعاب ایجاد کرده و تلاش می‌کنند که از این طریق در جنگ پیروز شوند.

این نماینده مجارستانی کشتار میناب را یک جنایت جنگی خواند و خواستار تحقیق درباره این کشتار شد و گفت که کشور‌های اروپایی نباید در چنین جنایاتی مشارکت کنند.

"اوهریک" با بیان اینکه در این باره نامه‌ای به کمیسیون اروپا ارسال کرده است، افزود: مشکل کمسیون اروپا و رهبران اروپایی این است که استاندارد دوگانه دارند و به دلیل ضعفی که دارند چنین جنایاتی را بررسی نمی‌کنند.

این نماینده اذعان کرد که سران اروپایی قادر نیستند در مقابل سیاست‌های تهاجمی آمریکا و اسرائیل مقاومت کنند.

روز نهم اسفند سال ۱۴۰۴ و در نخستین ساعات تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، مدرسه شجره طیبه میناب سه بار و با فاصله، هدف موشک دشمن صهیونی امریکایی قرار گرفت تا جنایت جنگی بی توجیه و آگاهانه دیگری در عصر سلاح‌های فوق هوشمند و پیشرفته به نام جانیان جهان ثبت شود.

در این فاجعه انسانی و تراژدی بشری، ۱۶۸ کودک دختر و پسر دانش آموز و تعدادی از معلمان و کارکنان مدرسه و والدین دانش آموزان مینابی جان پاک خود را از دست دادند.

شهرستان میناب با جمعیت ۳۰۰ هزار نفری در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها