کد خبر: 772051
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۶ ۰۹:۱۵:۱۵
| |

وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع و غیرقانونی است

وزیر خارجه چین در دیدار با وزیر خارجه ایران در پکن با تاکید بر اینکه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع و غیرقانونی است، تاکید کرد که آتش‌بس کامل باید برقرار شود.

وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع و غیرقانونی است
کد خبر: 772051
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۶ ۰۹:۱۵:۱۵

وانگ‌ یی در این دیدار گفت: آماده‌ایم تا تلاش‌های خود را برای کاهش شدت تنش‌ها ادامه دهیم. برقراری آتش‌بس کامل، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. 

به گزارش ایسنا، او همچنین تاکید کرد: منطقه در حال گذر از یک پیچ سرنوشت‌ساز است و دیدارهای مستقیم میان دو طرف ضروری است.

سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران نیز گفت: ما فقط یک توافق عادلانه و جامع را می‌پذیریم.

عراقچی با قدردانی از موضع چین به ویژه در محکومیت اقدامات آمریکا و اسرائیل، چین را دوست نزدیک ایران خواند و تاکید کرد که در شرایط فعلی، همکاری ما حتی قوی‌تر خواهد شد.

او گفت: جنگی که علیه ما آغاز شده، یک اقدام تجاوزکارانه آشکار و نقض آشکار قوانین بین‌المللی است. ما تمام تلاش خود را برای حفاظت از حقوق و منافع مشروع خود در مذاکرات خواهیم کرد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها