کد خبر: 771878
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۵ ۰۸:۵۳:۱۹
| |

بیانیه وزارت خارجه عربستان درباره تشدید درگیری در تنگه هرمز و مذاکرات اسلام آباد

عربستان خواستار حمایت از میانجیگری پاکستان میان ایران و آمریکا و تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به یک راه‌حل سیاسی شد.

بیانیه وزارت خارجه عربستان درباره تشدید درگیری در تنگه هرمز و مذاکرات اسلام آباد
کد خبر: 771878
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۵ ۰۸:۵۳:۱۹

به گزارش روزنامه الریاض، وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه ای با ابراز نگرانی در مورد تشدید تنش‌های نظامی فعلی در منطقه خواستار کاهش تنش، خویشتنداری و حمایت از میانجیگری پاکستان میان ایران و آمریکا و تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به یک راه‌حل سیاسی شد.

به گزارش ایرنا؛ وزارت امور خارجه عربستان، فرو رفتن منطقه به تنش و بی‌ثباتی بیشتر را به نفع منطقه یا جهان ندانست و خواستار تلاش ها برای مانع از فرو رفتن منطقه یا جهان به تنش و بی ثباتی بیشتر شد.

این وزارتخانه افزود: عربستان بر اهمیت بازگرداندن آزادی دریانوردی بین‌المللی در تنگه هرمز به حالت عادی خود مانند قبل از ۲۸ فوریه تاکید می‌کند و خواستار تضمین عبور ایمن و بدون مانع کشتی‌ها است.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها