کد خبر: 771513
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۳ ۰۰:۱۵:۰۳
| |

آکسیوس: حملات پهپادی ارزان، پروژه‌های کلان فناوری در عربستان و امارات را مردد کرد

جو دومینگوئز، مدیرعامل شرکت بزرگ آمریکایی تولید انرژی کانستلیشن، گفت، پس از اینکه ایران ثابت کرد می‌تواند با پهپادهای ارزان‌قیمت به عربستان سعودی یا امارات متحده عربی حمله کند، هیچ کس عجله‌ای برای ساخت مراکز داده‌ی ۲۰ میلیارد دلاری در آن کشورها ندارد.

آکسیوس: حملات پهپادی ارزان، پروژه‌های کلان فناوری در عربستان و امارات را مردد کرد
کد خبر: 771513
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۳ ۰۰:۱۵:۰۳

اکسیوس نوشت: جو دومینگوئز، مدیرعامل شرکت بزرگ آمریکایی تولید انرژی کانستلیشن، گفت، پس از اینکه ایران ثابت کرد می‌تواند با پهپادهای ارزان‌قیمت به عربستان سعودی یا امارات متحده عربی حمله کند، هیچ کس عجله‌ای برای ساخت مراکز داده‌ی ۲۰ میلیارد دلاری در آن کشورها ندارد.

به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: رهبران حوزهٔ خلیج فارس یک نسل را صرف تعالی بخشیدن مدل دبی کرده‌اند، مدلی که ثبات را به‌عنوان کالایی لوکس به گردشگران خارجی، مهاجران و سرمایه‌گذاران ارائه می‌کند. حملات ایران به هتل‌ها و فرودگاه‌های لوکس، این فرضیه را تضعیف کرده است. 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها