کد خبر: 771221
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۰ ۱۷:۵۷:۲۳
| |

کرملین: متأسفانه هیچ تقاضایی برای میانجی‌گری روسیه میان ایران و آمریکا وجود ندارد

سخنگوی کرملین گفت که روسیه آماده است در صورت لزوم به حل و فصل اوضاع بین ایالات متحده و ایران کمک کند.

کرملین: متأسفانه هیچ تقاضایی برای میانجی‌گری روسیه میان ایران و آمریکا وجود ندارد
کد خبر: 771221
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۰ ۱۷:۵۷:۲۳

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت: «در صورت لزوم، روسیه آماده است تا به حل و فصل اوضاع [بین ایران و ایالات متحده] کمک کند. اما اکنون، متأسفانه، هیچ تقاضایی برای این کار وجود ندارد.»

به گزارش ایسنا، سخنگو گفت که مشارکت روسیه در این روند باید مورد درخواست همه کشورها باشد و افزود که میانجیگری احتمالی روسیه در حل و فصل اوضاع در خاورمیانه در حال حاضر مورد بحث نیست.

پسکوف همچنین درباره مکالمه تلفنی پوتین و ترامپ در روز چهارشنبه گفت که یک مکالمه تلفنی بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اوضاع جهان را بهبود نخواهد بخشید، زیرا تمرکز درگیری‌ها در آن بسیار زیاد است.

سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا کرملین معتقد است که مکالمه بین دو رئیس جمهور تا حدی اوضاع جهان را بهبود بخشیده است، به خبرنگاران گفت: البته، یک مکالمه تلفنی به سختی می‌تواند اوضاع جهان را بهبود بخشد، زیرا متأسفانه تمرکز درگیری‌ها بسیار زیاد است و پیامدهای تعدادی از درگیری‌ها برای اوضاع بین‌المللی و اقتصاد بین‌المللی به طور کلی آنقدر جدی است که البته متوقف کردن این روندها در یک لحظه بسیار دشوار است."

پسکوف افزود که مکالمات تلفنی بین رهبران روسیه و آمریکا بسیار سریع هماهنگ می‌شوند.

او همچنین گفت که پوتین، ترامپ را به رژه روز پیروزی در مسکو در 9 مه دعوت نکرده است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها