الجزیره: ایران به تنهایی و بدون اینکه متحدان نظامیاش موظف به ارائه کمک فوری باشند، وارد این درگیری شده/ واشنگتن متحدان زیادی دارد، اما حمایت مؤثر آنها مشخص نیست
الجزیره نوشت: ایران به تنهایی و بدون اینکه متحدان نظامیاش موظف به ارائه کمک فوری باشند، وارد این درگیری شده است.
الجزیره نوشت: ایالات متحده و اسرائیل خود را از نظر دیپلماتیک منزوی میبینند. واشنگتن متحدان زیادی دارد، اما حمایت مؤثر آنها مشخص نیست. موضع روسیه انزوای دیپلماتیک فعلی را میشکند، حرکتی که با سفر عباس عراقچی به روسیه بیشتر تقویت شد.
حملات نظامی علیه ایران محدودیتهای خود را نشان داد. برای اولین بار پس از مدتها، چنین عملیات نظامی گسترده آمریکایی نتوانست به نتایج سیاسی سریع و قاطعی دست یابد؛ در واقع، منجر به پویایی جدید توازن قدرت برای واشنگتن شد. قبل از جنگ، موضع آن تعیینکننده بود؛ تهدید صرف به زور کافی بود.
دیدگاه تان را بنویسید