رئیسجمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقلش را از دست داده/ مردم جهان او را پاسخگو خواهند دانست
رئیس جمهور نیکاراگوئه با حملهای تند به همتای آمریکایی خود، او را به خاطر شعلهور کردن جنگ علیه ایران «دارای اختلال روانی» توصیف کرد.
«دانیل اورتگا»، رئیس جمهور نیکاراگوئه، «دونالد ترامپ»، همتای آمریکایی خود را «دارای اختلال روانی» توصیف کرد و او را مسؤول آغاز جنگ علیه ایران دانست که منطقه را بیثبات کرده و به اقتصاد جهانی آسیب رسانده است.
به گزارش مهر، در مراسمی که در ماناگوآ، پایتخت، برگزار شد، اورتگا اظهار داشت که «جنگی که رئیس جمهور آمریکا به راه انداخته، نمونه بارز کسی است که عقل خود را از دست داده و معتقد است که قادر به انجام هر عمل و هر جنایتی است» و با کنایه افزود که ترامپ «عقل سالمی ندارد.»
اورتگا پس از آنکه ترامپ تصویری از خود به شکل عیسی مسیح را در پلتفرم اجتماعی حقیقت خود منتشر کرد، از استفاده ترامپ از نمادهای مذهبی انتقاد کرد و اظهار داشت که «مردم آمریکا و مردم جهان او را به خاطر تعداد جانهایی که گرفته است، پاسخگو خواهند دانست»، نه ادعاهای او مبنی بر «انجام معجزات و شفاها».
در چارچوب این رویارویی دیپلماتیک، رئیس جمهور نیکاراگوئه تحریمهای اخیر ایالات متحده علیه دو پسرش را محکوم کرد و در بحبوحه تشدید تنشها بین ماناگوآ و دولت ایالات متحده که دولت اورتگا را به گرایش به سمت اقتدارگرایی متهم میکند، با تمسخر واشنگتن گفت که «آنها دیگر نامی برای تحریم ندارند».
دیدگاه تان را بنویسید