کد خبر: 769120
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۷ ۲۰:۱۴:۵۹
| |

نماینده پارلمان لبنان: طرف آمریکایی متعهد شده که آتش‌بس را به نخست‌وزیر دشمن و رئیس‌جمهور لبنان اطلاع دهد/ از سرگیری مذاکرات ایران با ایالات متحده منوط به اجرای این تعهد است

نماینده پارلمان لبنان به المیادین گفت: طرف آمریکایی متعهد شده است که این تصمیم [آتش‌بس] را به نخست‌وزیر دشمن اطلاع دهد و همچنین به رئیس‌جمهور لبنان اطلاع دهد. از سرگیری مذاکرات ایران با ایالات متحده منوط به اجرای این تعهد است.

نماینده پارلمان لبنان: طرف آمریکایی متعهد شده که آتش‌بس را به نخست‌وزیر دشمن و رئیس‌جمهور لبنان اطلاع دهد/ از سرگیری مذاکرات ایران با ایالات متحده منوط به اجرای این تعهد است
کد خبر: 769120
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۷ ۲۰:۱۴:۵۹

حسن فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت وابسته به حزب‌الله در پارلمان لبنان در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد: امروز از سوی سفیر ایران در بیروت به ما اطلاع داده شد که تلاش‌های ایران به برقراری یک آتش‌بس فراگیر در لبنان انجامیده است.

به گزارش ایسنا، فضل‌الله گفت: طرف آمریکایی متعهد شده است که نخست‌وزیر اسرائیل را از این تصمیم مطلع کند و همچنین آن را به رئیس‌جمهور لبنان نیز ابلاغ نماید.

وی افزود: مسئولان در ایران میزان پایبندی طرف آمریکایی به تعهداتش را پیگیری خواهند کرد.

فضل‌الله تأکید کرد: ازسرگیری مذاکرات ایران با آمریکا منوط به اجرای این تعهد است.

او در پایان گفت: این موضوع وابسته به میزان پایبندی اسرائیل به تمامی مفاد آتش‌بس است.

در همین حال، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند: برآوردهای کنونی در اسرائیل نشان می‌دهد که اوضاع به سمت آتش‌بس پیش می‌رود و دفتر نخست‌وزیر در قبال این موضوع سکوت کامل اختیار کرده است.

این رسانه‌ها افزودند: اگر اطلاعات مربوط به آتش‌بس در لبنان درست باشد، بدون تردید این مسئله نوعی عقب‌نشینی از سوی دونالد ترامپ به‌شمار می‌آید.

همچنین گزارش شده است که آتش‌بس در لبنان نخستین شرط ایران بوده است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها