کد خبر: 768887
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۹:۰۸:۱۳
| |

دستور ترامپ به هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی درباره جنگ با ایران/ ونس دور دوم مذاکرات را رهبری می‌کند؟

منابع مطلع می‌گویند که رئیس جمهور آمریکا، به معاون خود و دیگر اعضای تیم مذاکره‌کننده دستور داده که راه دیپلماتیک برای خروج از جنگ با ایران پیدا کنند.

دستور ترامپ به هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی درباره جنگ با ایران/ ونس دور دوم مذاکرات را رهبری می‌کند؟
کد خبر: 768887
|
۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۹:۰۸:۱۳

بعد از تهدیدهای پوشالی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، اکنون از دستور وی به تیم مذاکره‌کننده برای یافتن راهی جهت خروج از درگیری با ایران خبر می‌رسد.

به گزارش فارس؛ شبکه «سی‌ان‌ان» بامداد چهارشنبه به نقل از منابع گزارش داد: «ترامپ به [جیمز دیوید] ونس، [استیون] ویتکاف و [جارد] کوشنر مأموریت داده تا یک راه حل دیپلماتیک برای جنگ پیدا کنند و به توانایی آنها اعتماد دارد».

این منابع که نامشان فاش نشد، به سی‌ان‌ان گفتند: «انتظار می‌رود معاون رئیس جمهور آمریکا (ونس) دور دوم مذاکرات احتمالی با مقامات ایرانی را رهبری کند».

در این گزارش آمده است: «همچنین انتظار می‌رود نماینده ویژه (ویتکاف) و داماد رئیس جمهور آمریکا (کوشنر) نیز در کنار ونس در دومین دیدار احتمالی با ایران شرکت کنند».

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها