کد خبر: 766386
|
۱۴۰۵/۰۱/۰۳ ۱۵:۵۲:۰۱
| |

مقام ارشد امنیتی درباره ادعاهای ترامپ: مذاکره‌ای در جریان نبوده و نیست

یک مقام ارشد امنیتی می‌گوید مذاکره‌ای در جریان نبوده و نیست و با این نحوه از جنگ روانی نه تنگه هرمز به شرایط ماقبل جنگ باز می‌گردد و نه آرامش به بازارهای انرژی.

مقام ارشد امنیتی درباره ادعاهای ترامپ: مذاکره‌ای در جریان نبوده و نیست
کد خبر: 766386
|
۱۴۰۵/۰۱/۰۳ ۱۵:۵۲:۰۱

فارس به نقل از یک مقام ارشد امنیتی نوشت: ترامپ با معتبرشدن تهدیدات نظامی ایران از حمله به زیرساخت‌های حیاتی عقب نشینی کرد.

‌فشار بازارهای مالی و تهدید اوراق قرضه در داخل آمریکا و غرب افزایش یافته و این عامل مهم دیگری برای این عقب نشینی بوده است.

‌از ابتدای جنگ تا امروز، پیام هایی از سمت برخی میانجیگران به تهران ارسال شده است که پاسخ روشن آن این بوده که ما تا زمان رسیدن به بازدارندگی لازم، به دفاع ادامه خواهیم داد.

‌مذاکره‌ای در جریان نبوده و نیست و با این نحوه از جنگ روانی نه تنگه هرمز به شرایط ماقبل جنگ باز می‌گردد و نه آرامش به بازارهای انرژی.

‌اولتیماتوم ۵ روزه ترامپ یعنی تداوم برنامه این رژیم برای جنایت علیه مردم و ما به پاسخ‌گویی و دفاع گسترده از کشور ادامه خواهیم داد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها