کد خبر: 764649
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۸ ۱۲:۰۵:۱۰
| |

هشدار مقاومت عراق به آمریکا و گروه‌های کرد درباره هرگونه مشارکت در پشتیبانی از گروهک‌های مورد حمایت اسرائیل

کمیته هماهنگی مقاومت عراق امروز دوشنبه به آمریکا و گروه‌های کرد درباره هرگونه مشارکت در پشتیبانی از گروهک‌های مورد حمایت اسرائیل هشدار داد.

هشدار مقاومت عراق به آمریکا و گروه‌های کرد درباره هرگونه مشارکت در پشتیبانی از گروهک‌های مورد حمایت اسرائیل
کد خبر: 764649
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۸ ۱۲:۰۵:۱۰

کمیته هماهنگی مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد با تکرار هشدار خود به آمریکایی‌ها و رهبران گروه‌های کرد در اقلیم کردستان عراق درباره نتیجه مشارکت آنها در پشتیبانی از گروهک‌های خرابکار کرد مورد حمایت رژیم صهیونیستی که به دنبال نفوذ به خاک ایران هستند، به آنها اعلام می‌کنیم منافع اقتصادی، شرکت‌ها، پایگاه‌ها و سازوکارهای نفوذ گروه‌های استکباری و این گروه‌های کرد در عراق و منطقه با حملات شدیدی مواجه خواهند شد و با یاری خداوند آنها را به ویرانه‌هایی فراتر از محاسباتشان تبدیل خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری المعلومه عراق، این کمیته در ادامه نیز تاکید کرد نیروهای مقاومت عراق که گروهک‌های تروریستی داعش را نابود کردند و طرح‌های خبیثانه دشمن صهیونیستی-آمریکایی را در عراق ناکام گذاشتند، قطعا می‌توانند مانع عوامل و سازوکارهای آنها در سراسر عراق شوند، آنها هرگز اجازه بازگشت وحوش تروریست با هر شکل و تحت هر عنوانی را نخواهند داد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها