کد خبر: 763748
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۲ ۱۰:۲۹:۵۴
| |

حمله موشکی حزب الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی و پایگاه راهبردی «مرون»

همزمان با به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در الجلیل علیا و شمال جولان اشغالی، چند فروند موشک از جنوب لبنان به سمت شهرک‌های این منطقه شلیک شد.

حمله موشکی حزب الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی و پایگاه راهبردی «مرون»
کد خبر: 763748
|
۱۴۰۴/۱۲/۱۲ ۱۰:۲۹:۵۴

شبکه «العهد» عراق اعلام کرد که آژیرهای هشدار در مناطق الجلیل علیا و شمال جولان اشغالی به صدا درآمده است.

به گزارش ایسنا، طبق این گزارش، این اقدام در پی شلیک چند موشک از جنوب لبنان به سمت شهرک‌های الجلیل صورت گرفت.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که حدود پنج مورد شلیک موشک از لبنان به سمت منطقه الجلیل رصد شده است.

در تحولی میدانی و همزمان با عملیات حزب‌الله، یک یگان از رژیم صهیونیستی شامل یک دستگاه تانک و چند بولدوزر نظامی از شهرک المطله به سمت منطقه تل النحاس در شمال شهرک کفرکلا در جنوب لبنان پیشروی کرده است.

در همین راستا مقاومت اسلامی لبنان (حزب‌الله) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در واکنش به تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی که ده‌ها شهر و روستای لبنان از جمله ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار داد، مقاومت اسلامی ساعت ۶:۳۰ صبح امروز سه‌شنبه ۳ مارس ۲۰۲۶، با یک اسکادران پهپاد مسلح، پایگاه «مرون» برای رصد و مدیریت عملیات هوایی در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که این عملیات به اصابت به یکی از رادارهای مستقر در پایگاه و یک ساختمان فرماندهی منجر شده است.

تاکنون گزارشی رسمی درباره میزان خسارات یا تلفات احتمالی این تحولات منتشر نشده و اوضاع در این محور با تنش فزاینده همراه است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها