کد خبر: 762071
|
۱۴۰۴/۱۲/۰۲ ۰۸:۲۹:۴۰
| |

آکسیوس: آمریکا به سمت تولید انبوه پهپادهای انتحاری می‌رود

وب‌سایت آمریکایی گزارش داد که وزارت جنگ ایالات متحده آزمایش نمونه‌های اولیه پهپادهای کامیکازه را برای تولید انبوه که توسط ۲۵ شرکت خصوصی ارائه شده، آغاز کرده است.

آکسیوس: آمریکا به سمت تولید انبوه پهپادهای انتحاری می‌رود
کد خبر: 762071
|
۱۴۰۴/۱۲/۰۲ ۰۸:۲۹:۴۰

براساس گزارش وب‌سایت خبری آکسیوس، این آزمایش‌ها در پایگاه ارتش فورت بنینگ در جورجیا انجام می‌شود. 

به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: «این آزمایش‌ها تا اوایل ماه مارس ادامه دارد و پهپادهای کوچک و ارزان قیمت و سازندگان آنها را در معرض آزمایش قرار می‌دهد، زیرا ایالات متحده تلاش می‌کند درس‌های جنگ در اوکراین را بیاموزد.»

جف تامپسون، مدیرعامل شرکت رد کت، یکی از ۲۵ تولیدکننده شرکت‌کننده در این آزمایش‌ها، به آکسیوس گفت که مقامات پنتاگون امکان تولید انبوه را در اولویت قرار داده‌اند. او گفت: «اگر نتوانید آنها را تولید و به موقع تحویل دهید - اگر دو هفته دیر کنید - از کار افتاده‌اید.»

پس از تکمیل آزمایش‌ها، برنده سفارش ۱۵۰ میلیون دلار برای تهیه نمونه‌های اولیه دریافت خواهد کرد.

دسامبر گذشته، پیت هگست، رئیس پنتاگون، از راه‌اندازی یک برنامه چهار مرحله‌ای به نام «تسلط پهپادها» برای خرید صدها هزار پهپاد کامیکازه خبر داد. کل بودجه این برنامه به ۱ میلیارد دلار خواهد رسید. 

به گفته این مقام ارشد نظامی، ارتش ایالات متحده حدود ۳۴۰ هزار پهپاد را در چهار مرحله سفارش خواهد داد که اولین مرحله آن «گانتلت» نام دارد. برنامه پنتاگون این است که تعداد پهپادهای خریداری شده در هر دسته به تدریج افزایش یابد، در حالی که میانگین قیمت هر پهپاد کاهش می‌یابد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها