کد خبر: 761580
|
۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۴:۰۵:۱۷
| |

رایزنی ویتکاف با وزیر خارجه عمان و مدیرکل آژانس

تیم مذاکره کننده آمریکا به ریاست «استیو ویتکاف» صبح روز سه‌شنبه به وقت ژنو با بدرالبوسعیدی وزیر خارجه عمان و مدیرکل آژانس دیدار کرد.

رایزنی ویتکاف با وزیر خارجه عمان و مدیرکل آژانس
کد خبر: 761580
|
۱۴۰۴/۱۱/۲۸ ۱۴:۰۵:۱۷

استیو ویتکاف رئیس هیات مذاکره کننده آمریکایی برای شرکت در مذاکرات غیر مستقیم با ایران صبح روز سه‌شنبه وارد ژنو شد و پس از ورود به این شهر با بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش ایسنا؛ به نظر می‌آید وزیر خارجه عمان نقطه نظرات ایران در ارتباط با ایده‌هایی که آمریکایی‌ها در ارتباط با موضوع هسته‌ای مطرح کرده‌اند را به طرف آمریکایی منتقل کرده باشد. 

ویتکاف هم‌چنین با رافائل گروسی مدیرکل آژانس نیز رایزنی کرد.

شایان ذکر است که وزیران امور خارجه ایران و عمان نیز روز دوشنبه جداگانه دیدار کردند.

عراقچی در این دیدار نقطه نظرات و ملاحظات جمهوری اسلامی ایران درباره موضوعات اصلی و رفع تحریم‌ها را تبیین کرد.

وزیر خارجه عمان در جریان مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا نقش میانجی‌ و انتقال دهنده پیام‌ها و مکاتبات است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها