کد خبر: 756613
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۰۸:۲۶:۱۸
| |

مداخله جدید ترامپ: من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد

ترامپ گفت: تمرکز اصلی من روی جبهه داخلی آمریکاست، اما ما نمی‌توانیم تهدیدات خطرناکی مانند ایرانِ دارای سلاح هسته‌ای را نادیده بگیریم.

مداخله جدید ترامپ: من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد
کد خبر: 756613
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۰۸:۲۶:۱۸

رئیس جمهور آمریکا افزود: من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد.

به گزارش مهر؛ ترامپ همچنین گفت: تمرکز اصلی من روی جبهه داخلی آمریکاست، اما ما نمی‌توانیم تهدیدات خطرناکی مانند ایرانِ دارای سلاح هسته‌ای را نادیده بگیریم.

وی تصریح کرد: در حالت ایده‌آل، دوست دارم دموکراسی را در ایران ببینم، اما نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم باشم و می‌خواهم که آنها از آزادی نسبی برخوردار باشند.

ترامپ در ادامه سخنان خود مدعی شد: به نظر من رهبران ایران در واکنش به اعتراضات خیلی بد عمل کرده اند، اما این هنوز تأیید نشده است. مردم در ایران در جهنم زندگی می‌کنند و ما می‌خواهیم کشتار مردم در آنجا متوقف شود.

رئیس جمهور آمریکا همچنین در مصاحبه با خبرنگاران در فرودگاه دیترویت ایالت میشیگان گفت: می‌دانم واکنش احتمالی علیه ایران چیست، اما تأکید می‌کنم که هنوز تصمیمی گرفته نشده است. امشب در کاخ سفید درباره وضعیت ایران و اطلاعات دقیق در خصوص تلفات معترضان گزارشی دریافت خواهم کرد.

وی در سخنانش در ایالت میشیگان بار دیگر ادعاها درباره ایران را که در شبکه اجتماعی خودش مطرح کرده بود، تکرار کرد و اظهار داشت: تمام ملاقات‌هایم با مقام‌های ایرانی را تا زمان توقف کشتار معترضان لغو کرده‌ام. تمام چیزی که به معترضان در ایران می‌گویم این است که کمک در راه است. من برای هر کسی که با ایران تجارت می‌کند، تعرفه وضع کرده‌ام.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه ادعاهایش گفت: من ارقام مختلفی درباره تعداد معترضان کشته شده در ایران شنیده‌ام و همه این ارقام نشان می‌دهد که این تعداد زیاد است. هیچ کس نتوانسته تعداد دقیقی از معترضان کشته شده در ایران را به من بدهد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها