کد خبر: 756426
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۲ ۱۳:۳۲:۴۴
| |

بزرگترین ائتلاف شیعیان عراق، «نوری المالکی» را به عنوان گزینه نخست‌وزیری خود معرفی کرد

بزرگترین ائتلاف شیعیان عراق، نوری المالکی را به عنوان گزینه خود برای نخست‌وزیری معرفی کرد. شبکه بی بی سی عربی به نقل از رسانه‌های عراقی از معرفی «نوری المالکی» به عنوان گزینه ائتلاف «چارچوب هماهنگی شیعیان» به پارلمان خبر داد.

بزرگترین ائتلاف شیعیان عراق، «نوری المالکی» را به عنوان گزینه نخست‌وزیری خود معرفی کرد
کد خبر: 756426
|
۱۴۰۴/۱۰/۲۲ ۱۳:۳۲:۴۴

شبکه بی بی سی عربی به نقل از رسانه‌های عراقی از معرفی «نوری المالکی» به عنوان گزینه ائتلاف «چارچوب هماهنگی شیعیان» به پارلمان خبر داد.

به گزارش فارس؛ ائتلاف چارچوب هماهنگی، بزرگترین ائتلاف گروهها و احزاب شیعه عراقی محسوب می‌شود که از این جهت انتخاب نخست‌وزیر را نیز برعهده دارد.

شامگاه شنبه نیز شبکه العربیه، به نقل از «منبع عراقی» گفته بود که محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر فعلی عراق به نفع نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون کنار خواهد کشید و از این رو مالکی به احتمال قریب به یقین نخست‌وزیر بعدی عراق خواهد بود.

انتخاب نوری المالکی در حالی است که در انتخابات پارلمانی 20 آبان، این ائتلاف وابسته به السودانی بود که بیشترین آرا را به دست آورد، اما این پیروزی به معنای تضمین رسیدن او به دور دوم نخست‌وزیری نیست. 

در عراق، صرف کسب بیشترین آرا کافی نیست، زیرا تشکیل دولت نیازمند دستیابی به اکثریتی نزدیک به دو سوم از مجموع ۳۲۹ کرسی پارلمان است.

همزمان هیچ‌یک از فهرست‌های رقیب موفق به کسب اکثریت قاطعی که امکان تشکیل دولت به‌صورت مستقل (بدون تشکیل ائتلاف) را فراهم کند نشدند. 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها