کد خبر: 752603
|
۱۴۰۴/۰۹/۲۶ ۰۸:۳۱:۳۵
| |

نماینده پارلمان لبنان: خلع سلاحی در کار نخواهد بود / حزب‌الله از سلاح خود دست نخواهد کشید

نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با تاکید بر اینکه خلع سلاحی در کار نخواهد بود، گفت که این موضوع تنها پس از اجرای توافق آتش بس و در چارچوب راهبرد دفاعی ملی مورد رایزنی قرار خواهد گرفت.

نماینده پارلمان لبنان: خلع سلاحی در کار نخواهد بود / حزب‌الله از سلاح خود دست نخواهد کشید
کد خبر: 752603
|
۱۴۰۴/۰۹/۲۶ ۰۸:۳۱:۳۵

 «ایهاب حماده» اعلام کرد که طرف مصری درخواست دیدار با حزب‌الله را به شیوه‌ای جدید؛ نه به عنوان بخشی از یک ابتکار عمل، بلکه در چارچوب شنیدن دیدگاه‌ها مطرح کرده است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری العهد، وی تأکید کرد که مواضع حزب‌الله لبنان روشن و در سخنرانی‌های دبیرکل آن اعلام شده است.

حماده ادامه داد: هر ابتکار سیاسی جدید مطرح باید از طریق دولت لبنان به عنوان نماینده همه طیف ها باشد. در عین حال حزب الله باب تعامل و مذاکره را با احدی به ویژه کشورهای عربی نبسته و راه رایزنی با آن باز است.

نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان افزود: از هر ابتکاری که شامل اصول حاکمیتی مطابق با حقوق شناخته شده برای همه باشد، استقبال و پذیرای پیشنهادهای جدی هستیم.

وی درباره برقراری آتش بس در لبنان نیز بیان کرد: توافق آتش بس نتیجه تحرکات دیپلماسی نبود، بلکه نتیجه موازنه ای بود که نبرد «اولی الباس» ایجاد کرد.

حماده تصریح کرد: اگر دشمن اسرائیلی فکر می‌کرد که حمله به لبنان و رسیدن به بیروت آسان خواهد بود، لحظه‌ای تردید نمی‌کرد.

این نماینده لبنانی درباره خلع سلاح مقاومت نیز گفت: خلع سلاح مقاومت در کار نخواهد بود و این موضوع تنها پس از اجرای توافق آتش بس و در چارچوب راهبرد دفاعی ملی مورد رایزنی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به سرباز زدن آمریکا از تعهداتش درباره در معرض هدف قرار بودن لبنان هشدار داد و تاکید کرد: حزب الله عامل ثبات لبنان است اما گروهی در داخل از موضع خصومت به دشمنی رسیده اند.

حماده در ادامه از دولت لبنان خواست که مانع تداوم تحرکات و موضع گیری های «یوسف رجی» وزیر خارجه این کشور شود.

وی تاکید کرد: این شرم آور است که چنین فردی در وزارت خارجه و سکان دار این وزارتخانه باشد، او نماینده لبنان نیست، و حداقل نماینده نیمی از مردم لبنان هم نیست. بلکه او با کینه توزی عمل و به بخش وسیعی از مردم تعدی می‌کند. آیا این به نفع لبنان است؟

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها