کد خبر: 743609
|
۱۴۰۴/۰۸/۰۲ ۱۵:۱۰:۲۵
| |

افشای یکی از سری‌ترین شرکت‌های پوششی وزارت جنگ اسرائیل توسط یک گروه هکری+ ویدئو

گروه هکری «الجبهة الإسناد السیبرانیة» (جبهه پشتیبان سایبری) اعلام کرد با هک و نفوذ به شرکت ظاهراً خصوصی «مایا» متعلق به وزارت دفاع اسرائیل توانسته است اطلاعات ارزشمندی را از طراحی و ساخت پروژه‌های مهمی نظیر سیستم دفاع هوایی لیزری آیرون بیم، پهپاد چندمنظوره هرمس ۹۰۰، موشک اسپایک و دیگر تجهیزات نظامی در دست ساخت و ارتقای این شرکت استخراج کند.

 افشای یکی از سری‌ترین شرکت‌های پوششی وزارت جنگ اسرائیل توسط یک گروه هکری+ ویدئو
کد خبر: 743609
|
۱۴۰۴/۰۸/۰۲ ۱۵:۱۰:۲۵

شرکت مایا مسئول تحقیق و توسعه برای صنایع نظامی مهمی چون البیت سیستمز و رافائل است که به عنوان بازوی فنی و صنعتی وزارت دفاع رژیم صهیونی فعالیت می‌کنند.

در این کلیپ ۳ دقیقه ای که این گروه هکری در کانال تلگرامی خود  (https://t.me/CyberIsnaadFront1)منتشر کرده، تصاویری از دوربین‌های مداربسته داخل شرکت و  انواع مراحل ساخت تجهیزات نظامی  رژیم صهیونی نمایش داده شده است.

این گروه اعلام کرده است که به زودی تصاویر و اسنادی مهم از این شرکت منتشر خواهد کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها