کد خبر: 739540
|
۱۴۰۴/۰۷/۱۱ ۰۹:۴۵:۴۶
| |

دبیرکل ناتو: همه ما در خطر هستیم

مارک روته دبیرکل ناتو در اظهاراتی بار دیگر نسبت به تهدیدات فزاینده‌ای که به گفته وی از سوی روسیه متوجه کشورهای اروپایی است، هشدار داد و تأکید کرد: همه ما در خطر هستیم.

دبیرکل ناتو: همه ما در خطر هستیم
کد خبر: 739540
|
۱۴۰۴/۰۷/۱۱ ۰۹:۴۵:۴۶

مارک روته دبیرکل ناتو در اظهاراتی بار دیگر نسبت به تهدیدات فزاینده‌ای که به گفته وی از سوی روسیه متوجه کشورهای اروپایی است، هشدار داد و تأکید کرد: همه ما در خطر هستیم.

به گزارش ایرنا؛ روته در حاشیه نشست سران اتحادیه اروپا در کپنهاگ دانمارک در مصاحبه‌ با شبکه «تی جی وان» ایتالیا با اشاره به تهدیدات راهبردی که از سوی مسکو متوجه اروپا است، ادعا کرد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دشمن و تهدید اصلی ما در دراز مدت است.

دبیرکل ناتو همچنین در جریان این مصاحبه تلویزیونی بار دیگر اظهارات پیشین خود درباره اینکه پیشرفته‌ترین موشک‌های روسی می‌توانند شهرهایی چون رم، آمستردام یا لندن را با سرعتی پنج برابر سرعت صوت هدف قرار دهند را تکرار و بر آن تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، سران اتحادیه اروپا در نشست روز چهارشنبه (اول اکتبر ۲۰۲۵ / نهم مهر ۱۴۰۴) در کپنهاگ دانمارک، ایجاد «دیوار پهپادی»، قطع واردات گاز مایع از مسکو و اعطای وام به اوکراین با استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه را بررسی‌کردند.

سران اتحادیه اروپا در نشستی غیررسمی در دانمارک، موضوع ایجاد یک «دیوار پهپادی» برای مقابله با نفوذ هواپیماهای بدون سرنشین را بررسی کردند؛ نشستی که تنها چند روز پس از نقض حریم هوایی دانمارک توسط پهپادهای ناشناس برگزار شد.

فرانسه، آلمان، سوئد، نروژ، هلند، بریتانیا، فنلاند و اوکراین سامانه‌های ضدپهپاد و نیروهایی را برای حفاظت از نشست کپنهاگ اعزام کردند.

مقامات اروپایی، روسیه را مسئول نقض حریم هوایی کشورهای اروپایی می‌دانند، اما مسکو هرگونه دخالت را رد کرده است.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها