کد خبر: 738968
|
۱۴۰۴/۰۷/۰۷ ۲۱:۰۳:۳۹
| |

حمله بن ‌گویر به نتانیاهو بابت عذرخواهی از قطر

ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، با انتقاد شدید از عذرخواهی بنیامین نتانیاهو از دولت قطر، این اقدام را "اشتباه استراتژیک" توصیف کرد.

حمله بن ‌گویر به نتانیاهو بابت عذرخواهی از قطر
کد خبر: 738968
|
۱۴۰۴/۰۷/۰۷ ۲۱:۰۳:۳۹

 ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، با انتقاد شدید از عذرخواهی بنیامین نتانیاهو از دولت قطر، این اقدام را "اشتباه استراتژیک" توصیف کرد.

به گزارش تسنیم، او در اظهارات خود تأکید کرد که عملیات علیه رهبران ارشد حماس در خاک قطر اقدامی "مشروع، ضروری و اخلاقی" بوده و هیچ دلیلی برای عذرخواهی در قبال آن وجود نداشته است.

بن‌گویر قطر را "کشوری حامی تروریسم" خواند که به گفته او، حماس را تأمین مالی و تحریک می‌کند. وی تصریح کرد: «هیچ پولی نمی‌تواند لکه تروریسم را از دستان قطر پاک کند.»

این موضع‌گیری بار دیگر شکاف‌ها و اختلافات عمیق در کابینه رژیم صهیونیستی بر سر نحوه تعامل با قطر و مدیریت بحران غزه را آشکار می‌سازد.

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها