کد خبر: 738590
|
۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۲۳:۰۱:۰۰
| |

ادعای جدید آمریکا درباره سلاح مقاومت در لبنان

فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه بار دیگر به دخالت در امور داخلی لبنان پرداخت و ادعاهایی را درباره سلاح مقاومت مطرح کرد.

ادعای جدید آمریکا درباره سلاح مقاومت در لبنان
کد خبر: 738590
|
۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۲۳:۰۱:۰۰

«تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا در سوریه در گفت‌وگو با شبکه الجزیره با طرح مواضعی مداخله‌جویانه درباره اوضاع لبنان، ادعا کرد: اگر لبنانی‌ها خواهان داشتن یک دولت واحد و ارتش واحد هستند، باید سلاح حزب‌الله را خلع کنند و مانع از وقوع جنگ داخلی شوند.

به گزارش مهر، وی بدون اشاره به نقش تخریبی آمریکا در بحران لبنان و حمایت از گروه‌هایی که از منافع اسرائیل در لبنان حمایت می‌کنند، مدعی شد: واشنگتن از هر اقدامی که به «استقلال تصمیم‌گیری لبنانی‌ها» منجر شود، حمایت می‌کند.

باراک با اشاره به توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی گفت: این توافق شامل شروطی است که تاکنون محقق نشده است. لبنان می‌گوید اسرائیل به توافق پایبند نیست و اسرائیل نیز همین اظهارات را علیه لبنان مطرح می‌کند، در حالی که مشکل اصلی، نبود گفت‌وگو میان دو طرف است.

فرستاده آمریکا افزود: ایالات متحده ضامن توافق آتش‌بس میان لبنان و اسرائیل نیست.

وی همچنین با تکرار سخنان مقامات صهیونیست و در راستای منافع تل آویو مدعی شد: اسرائیل معتقد است که آتش‌بس اجرایی نشده و حزب‌الله در حال بازسازی توانمندی‌های نظامی خود است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها