کد خبر: 735399
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۱ ۱۷:۴۷:۳۹
| |

دیدار جولانی با فرمانده سنتکام

«احمد شرع» رئیس دولت موقت سوریه در دیداری با فرمانده ستاد مرکزی آمریکا در دمشق، بر گسترش همکاری‌های سیاسی و نظامی و تقویت شراکت راهبردی میان دو کشور تأکید کرد.

دیدار جولانی با فرمانده سنتکام
کد خبر: 735399
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۱ ۱۷:۴۷:۳۹

«احمد شرع» رئیس دولت موقت سوریه امروز در کاخ الشعب دمشق از «چارلز برادلی کوپر» فرمانده ستاد مرکزی ایالات متحده آمریکا(سنتکام) استقبال کرد.

به گزارش کردپرس، به نوشته آژانس خبری سانا، هیئت آمریکایی همچنین شامل «توماس باراک» نماینده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در امور سوریه بود. این دیدار با حضور شماری از وزرا و مقامات بلندپایه سوریه برگزار شد.

گفت‌وگوها بر بررسی چشم‌انداز همکاری‌های سیاسی و نظامی و نیز گسترش کانال‌های ارتباطی میان دمشق و واشنگتن در سطوح مختلف متمرکز بود.

به گفته منابع رسمی، فضای نشست مثبت ارزیابی شد و دو طرف بر تقویت شراکت راهبردی و تلاش مشترک برای تحکیم امنیت و ثبات در سوریه و منطقه تأکید کردند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها