کد خبر: 731618
|
۱۴۰۴/۰۶/۰۲ ۲۲:۵۵:۴۸
| |

حماس: مسئولان اسرائیلی پاسخی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس نداده‌اند

در حالی که جنبش حماس موافقت خود را با پیشنهاد میانجیگران برای برقراری آتش بس و آزادی تعدادی از اسیران اسرائیلی اعلام کرده بود، یکی از رهبران این جنبش اعلام کرد که مسئولان اسرائیل در راستای ادامه فرار از توافق، پاسخی به پیشنهاد توافق ارائه نداده‌اند.

حماس: مسئولان اسرائیلی پاسخی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس نداده‌اند
کد خبر: 731618
|
۱۴۰۴/۰۶/۰۲ ۲۲:۵۵:۴۸

باسم نعیم، از رهبران جنبش حماس اعلام کرد: تا به این لحظه هیچ پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر توافق آتش بس به دست جنبش حماس نرسیده است. 

به گزارش اسرائیل به نقل از الجزیره مباشر، وی گفت که هیچ پیشنهاد جدیدی در مورد توافق فراگیر به دست حماس نرسیده است. 

باسم نعیم خاطرنشان کرد: رویکرد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و کابینه فاشیست او تعلل و فرار است. 

باسم نعیم تاکید کرد که جنبش حماس تمامی اقدامات لازم را برای رسیدن به توافق آتش بس انجام داده است و همچنان با احساس مسئولیت هرچه تمام‌تر آماده این امر است.

در همین حال، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: هرگونه توقف جنگ باید به نابودی کامل حماس ختم شود و باید ورود کمک‌ها به غزه متوقف گردد. 

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که اسموتریچ از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا در صورت تصویب توافق جزئی برای آزادی اسیران با حماس، حزب او از کابینه خارج خواهد شد یا خیر، پاسخی ارائه نداد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها