کد خبر: 731012
|
۱۴۰۴/۰۵/۲۹ ۲۱:۵۵:۵۶
| |

نتانیاهو دستور کاهش جدول زمانی اشغال غزه را صادر کرد

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل خواستار تسریع در اجرای طرحی شد که به تل آویو اجازه حمله به شهر غزه و اشغال آن را می‌دهد.

نتانیاهو دستور کاهش جدول زمانی اشغال غزه را صادر کرد
کد خبر: 731012
|
۱۴۰۴/۰۵/۲۹ ۲۱:۵۵:۵۶

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب اعلام کرد که نتانیاهو دستور کاهش جدول زمانی اشغال شهر غزه صادر کرده است.

به گزارش  تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بامداد امروز با طرح اشغال نوار غزه به ویژه شهر آن در شمال این منطقه موافقت کرد.

با وجود موافقت حماس با پیشنهاد آتش بس ارائه شده از سوی میانجی‌های آمریکایی، قطری و مصری، دستور تسریع در حمله به غزه بیانگر این است که نتانیاهو و کابینه او به هیچ وجه به فکر آتش بس نیستند.

دولت رژیم صهیونیستی همچنین درخواست‌‌های داخلی و خارجی برای توقف جنگ و حمله دوم «ارابه‌های گدعون» را پشت گوش خود انداخته است.

انتهای پیام/

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها