کد خبر: 405280
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۰۹:۰۰:۰۰
| |

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

کرونا در اروپا| محدودیت‌های کرونا در اروپا چگونه کاهش پیدا کرد؟

روز جمعه در اروپا با بازگشایی دوباره رستوران‌ها در آلمان و اتریش پس از نزدیک به 2 ماه اولین قدم‌ها به سمت زندگی عادی در دوران پس از ویروس برداشته شد. کشورهای دیگر نیز به زودی محدودیت‌های سفر را برخواهند داشت.

کرونا در اروپا| محدودیت‌های کرونا در اروپا چگونه کاهش پیدا کرد؟
کد خبر: 405280
|
۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ۰۹:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| کرونا در اروپا حالا پس از ماه‌ها قرنطینه وضعیت تازه‌ای پیدا کرده است. پس از ماه‌ها قرنطینه به دلیل شیوع ویروس کرونا در اروپا حالا کشورهای این قاره به سمت کاهش محدودیت‌ها و تلاش برای بازگشت به زندگی عادی قدم برمی‌دارند. در بخش‌هایی از آلمان رستوران‌ها دوباره آغاز به کار کرده‌اند و ایتالیا درصدد برداشتن محدودیت سفر برای شهروندان اتحادیه اروپاست. هرچند با وجود کاهش آمار مبتلایان کرونا در اروپا این نگرانی وجود دارد که کاهش محدودیت‌ها می‌تواند منجر به اوج گرفتن دوباره بیماری شود، اما دولت‌ها قصد دارند با قوانین جدید و گذر از شرایط شیوع کرونا در اروپا زندگی عادی را به بزرگ‌ترین شهرهای توریستی جهان بازگردانند.

اروپا به زندگی عادی بازمی‌گردد

روز جمعه در اروپا با بازگشایی دوباره رستوران‌ها در آلمان و اتریش پس از نزدیک به 2 ماه اولین قدم‌ها به سمت زندگی عادی در دوران پس از ویروس برداشته شد. کشورهای دیگر نیز به زودی محدودیت‌های سفر را برخواهند داشت.

رستوران‌ها و کافه‌های برلین با شرط رعایت فاصله اجتماعی اجازه پیدا کردند به مشتریان سرویس بدهند. افرادی که از 2 خانه مختلف هستند می‌توانند سر یک میز بنشینند، اما باید فاصله یک و نیم متری با یکدیگر را رعایت کنند.

رستوران های آلمان

طبق قوانین جدید، گارسون‌ها باید ماسک به صورت داشته باشند، ولی آشپزها و کسانی که در آشپرخانه هستند از این قانون مستثنی هستند. به مشتریان هم پیشنهاد می‌شود ماسک بزنند، اما اجباری نیست مگر اینکه بخواهند از سرویس‌های بهداشتی استفاده کنند. بوفه سلف‌سرویس در رستوران‌ها ممنوع است و غذاها باید به اندازه کافی پخته شده باشند.

رستوران‌های آلمان و اتریش کار را از سر گرفتند

در حالی که مشتریان مجبور نیستند قبل از حضور در رستوران میز رزرو کنند، مجلس سنای برلین به رستوران‌ها پیشنهاد داده تا اطلاعات مشتریان خود را ثبت کنند و برای چهار هفته این اطلاعات را نگه دارند تا بتوانند موارد ابتلای احتمالی را ردیابی کنند.

رستوران های آلمان

به احتمال زیاد رستوران‌ها در پایتخت آلمان به زودی اجازه پیدا خواهند کرد در مقابل مغازه‌های خود میز و صندلی بگذارند بدون اینکه لزوماً فضای بزرگی داشته باشند. پاب‌ها و بارهای برلین اما همچنان بسته خواهند بود.

در اتریش هم رستوران‌ها، موزه‌ها، کافه‌ها و همچنین کلیساها از روز جمعه بازگشایی شدند، اما با قوانین مشابه اجباری بودن استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی. گردهمایی‌های فرهنگی با حضور 100 نفر از ماه آینده برقرار خواهد بود و از ماه آگوست هزار نفر اجازه حضور در هر گردهمایی را خواهند داشت.

مرزهای اتحادیه اروپا به زودی باز خواهند شد

وین و برلین روشی قابل استفاده را به دیگر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه پیشنهاد داده‌اند. فرانسه پس از قرنطینه طولانی بازگشایی دوباره رستوران‌ها را در روز دوم ماه ژوئن بررسی می‌کند. در بخشی از برلین به نام فردریشن کروزبرگ ترافیک در روزهای جمعه و آخر هفته‌ها ممنوع خواهد بود تا رستوران‌ها بتوانند در خیابان میز و صندلی بگذارند.

از آنجا که آمار شیوع ویروس سیر نزولی دارد سفر در قاره اروپا بسیار آسان‌تر می‌شود. در روز جمعه اسلوونی پایان اپیدمی کرونا در این کشور را اعلام کرد. شهروندان اتحادیه اروپا حالا می‌توانند آزادانه به این کشور سفر کنند، اما شهروندان دیگر کشورها باید 2 هفته قرنطینه شوند.

ایتالیا اجازه سفر به بخش‌های مختلف کشور را از 18 ماه مه صادر خواهد کرد و از سوم ماه ژوئن کلیه محدودیت‌های مربوط به سفر برداشته خواهد شد.

بازگشایی مرزهای اروپا

آلمان قانون قرنطینه پس از ورود به این کشور را که از ماه مارس برای شهروندان دیگر کشورهای اتحادیه اروپا برقرار کرده بود برداشته است. شهروندان انگلستان، ایسلند، نروژ، لیختن‌اشتاین و سوئیس مشمول قوانین جدید می‌شوند. با این حال مسئولان آلمان اعلام کرده‌اند قوانین قرنطینه در صورت بالا رفتن آمار مبتلایان بازخواهد گشت.

سازمان بهداشت عمومی آلمان (موسسه رابرت کوخ) اعلام کرده که شرایط دیگر کشورها را حتی بیش از قبل تحت نظر خواهد داشت تا بتواند مناطق خطرناک را شناسایی کند.

آمار ابتلا در حال حاضر 0.88 است و هر آلمانی مبتلا به ویروس این بیماری را به کمتر از یک نفر دیگر انتقال می‌دهد.

با این وضعیت به شدت محتمل است که شهروندان اتحادیه اروپا بتوانند برای تعطیلات تابستانی خود به خارج از مرزها سفر کنند.

وزیر امور خارجه آلمان، هایکو ماس، روز دوشنبه با همتایان خود در کشورهایی اروپایی همچون ایتالیا، اسپانیا و یونان که مقصد توریستی هستند گفت‌وگو خواهد کرد.

کشورهای بالتیک؛ استونی، لتونی و لیتوانی؛ مرزهای خود را به روی یکدیگر باز کرده‌اند تا یک شنگن کوچک ایجاد کنند. 6 میلیون شهروند این کشورها می‌توانند آزادانه در مرزهایشان رفت‌وآمد کنند، اما شهروندان دیگر کشورها در صورت ورود باید 2 هفته قرنطینه شوند.

کاهش محدودیت‌های قرنطینه واکنشی است به کاهش آمار مرگ‌ومیر در اروپا. روز جمعه در دانمارک برای اولین بار از ماه مارس تاکنون هیچ مرگی ثبت نشد. اسپانیا هم اعلام کرده آمار مرگ‌ومیر در این کشور کاهش پیدا کرده است. وزارت بهداشت اسپانیا گفته با اضافه شدن 138 نفر به آمار کشته‌شدگان حالا آمار مرگ بر اثر کرونا در این کشور به 27459 نفر رسیده است.

اسپانیا در صدد کاهش خطرات احتمالی کم کردن محدودیت‌هاست

در مادرید دولت با تست گسترده به مقابله با ویروس کرونا رفته و همچنین به شهروندان هشدار داده که کاهش زودهنگام محدودیت‌ها منجر به عواقبی فاجعه‌بار خواهد شد. این در حالی است که تنها پنج درصد از اسپانیایی‌ها به این بیماری مبتلا شده‌اند. پدرو داکو، فضانورد سابق و وزیر علوم اسپانیا، گفته که نتایج مقدماتی یک تحقیق گسترده که در اوایل هفته گذشته منتشر شد بر تصمیم دولت تاثیر مهمی خواهد داشت.

مادرید

این تحقیق که بیش از 60 هزار نفر را در بر گرفته است نشان داده پنج درصد از مردم این کشور، چیزی در حدود 2 میلیون نفر، به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که 33 درصد از کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند هیچ علائمی نداشته‌اند: «ما فکر می‌کنیم تست گسترده‌ای که گرفتیم بهترین نمونه تست در دنیاست. مهم‌ترین نتیجه‌ای که گرفته‌ایم این است که در مقابله با این ویروس باید به شدت محتاط باشیم. هنوز تعداد زیادی هستند که در معرض این ویروس قرار نگرفته‌اند.»

او در ادامه می‌گوید: «عواقب هر عمل غیرمسئولانه‌ای فاجعه‌بار خواهد بود در شرایطی که ما می‌دانیم پنج درصد از مردم در مقابل ویروس مصونیت دارند و این یعنی 95 درصد از مردم در مقابل ویروس ایمن نیستند.»

داکو همچنین موضوع «پاسپورت ایمنی» را برای کسانی که قبلاً به بیماری مبتلا شده‌اند رد کرد. گفته می‌شد گواهی ایمنی به کسانی که قبلاً به ویروس مبتلا شده‌اند اجازه رفت‌وآمد آزادانه خواهد داد. او می‌گوید علم پزشکی چنین چیزی را تایید نمی‌کند: «تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که ما حتی نمی‌توانیم به صورت قطعی بگوییم چیزی به نام ایمنی در مقابل ویروس وجود دارد. ما ادله علمی برای اثبات این موضوع نداریم که کسانی که به بیماری مبتلا شده‌اند در آینده در مقابل ویروس ایمن خواهند بود.»

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها