کد خبر: 345029
|
۱۳۹۸/۰۷/۰۴ ۱۵:۵۴:۵۰
| |

چین:

مدارکی دال بر مداخله آمریکا و غرب در اعتراضات هنگ کنگ داریم

لی ژانشو قانون‌گذار ارشد چین و رئیس کمیته دائمی کنگره این کشور در دیدار با ویاچسلاو ولودین، رئیس مجلس دومای روسیه گفت: ما مدارکی داریم که نشان می‌دهند آنچه در حال حاضر در هنگ کنگ رخ می‌دهد توسط آمریکا و غرب به طور کامل برنامه‌ریزی شده است.

مدارکی دال بر مداخله آمریکا و غرب در اعتراضات هنگ کنگ داریم
کد خبر: 345029
|
۱۳۹۸/۰۷/۰۴ ۱۵:۵۴:۵۰

اعتمادآنلاین| قانون‌گذار ارشد چین و رئیس کمیته دائمی کنگره این کشور امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد، پکن مدارکی دارد که نشان می‌دهند آمریکا و غرب اعتراضات گسترده در هنگ کنگ را به راه انداخته‌اند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، لی ژانشو قانون‌گذار ارشد چین و رئیس کمیته دائمی کنگره این کشور در دیدار با ویاچسلاو ولودین، رئیس مجلس دومای روسیه گفت: ما مدارکی داریم که نشان می‌دهند آنچه در حال حاضر در هنگ کنگ رخ می‌دهد توسط آمریکا و غرب به طور کامل برنامه‌ریزی شده است.

جنبش اعتراضی در هنگ کنگ که سه ماه قبل شروع شد، در اعتراض به لایحه استرداد مظنونان به چین برای محاکمه و دادگاهی بود و بعدا به درخواست‌هایی برای برکناری کری لام، رئیس اجرایی هنگ کنگ تبدیل و در نهایت این لایحه لغو شد.

رئیس مجلس دومای روسیه نیز گفت: روسیه با موضع چین درباره مداخله‌های آمریکا و غرب در حوادث هنگ کنگ هم عقیده است.

منبع: ایسنا

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها