کد خبر: 241736
|
۱۳۹۷/۰۸/۰۸ ۰۷:۵۷:۰۰
| |

اعزام سربازان آمریکایی به مرز مکزیک برای مقابله با کاروان مهاجران

وزارت دفاع آمریکا 5200 نظامی را برای مقابله با ورود کاروان مهاجران آمریکای لاتین به مرزهای جنوب غربی این کشور با مکزیک عازم می‌کند.

اعزام سربازان آمریکایی به مرز مکزیک برای مقابله با کاروان مهاجران
کد خبر: 241736
|
۱۳۹۷/۰۸/۰۸ ۰۷:۵۷:۰۰

اعتمادآنلاین| کاروانی متشکل از هزاران مهاجر از کشورهای آمریکای لاتین به سوی آمریکا در حرکت است. تیرانس اوشوگنیسی، رئیس فرماندهی شمالی در ارتش آمریکا اظهار داشت: ظرف‌ روزهای آتی بیش از 5200 سرباز تا دندان مسلح در مرزهای جنوب غربی مستقر می‌شوند.

وی تصریح کرد: این نیروها بر تامین امنیت مرزها در گذرگاه‌های مرزی و مناطق اطراف آنها تمرکز خواهند داشت و تیم‌های مهندسی اقدام به ایجاد دیوارهای موقت می‌کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به کاروان مهاجران هشدار داده که ارتش آمریکا در مرز منتظر آنهاست. ترامپ در ماه آوریل هم 2100 نظامی را به مرز مکزیک فرستاده بود.

با اعزام نیروهای نظامی جدید، تعداد نظامیان مستقر در مرز مکزیک بیشتر از سربازان آمریکایی در سوریه و عراق خواهد بود.

براساس گزارش بی‌بی‌سی، کاروان مهاجرانی که با پای پیاده عازم آمریکا هستند، در فاصله 1600 کیلومتری این کشور هستند و به گفته رئیس سازمان گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده، هفته‌ها طول می‌کشد تا با عبور از مکزیک به مرز این کشور برسند.

این مهاجران می‌گویند، قصد دارند در آمریکا درخواست پناهندگی بدهند اما ترامپ می‌گوید بخش بزرگی از این افراد از اعضای گروه‌های تبهکار هستند و جایی در کشورش ندارند.

ترامپ دوشنبه در توئیتر نوشت: تعداد زیادی از اعضای گروه‌های تبهکار و آدم‌های خیلی بد همراه با کاروان بزرگی هستند که به سوی مرز جنوبی ما در حرکت است. لطفا برگردید. به شما اجازه ورود به آمریکا داده نمی‌شود مگر اینکه به طور قانونی اقدام کنید. این حرکت حمله به کشور ماست و ارتش ما منتظر شماست.

انتخابات میان دوره‌ای کنگره آمریکا حدود یک هفته دیگر در ششم نوامبر برگزار می‌شود و به گفته تحلیلگران، ترامپ با تاکید بر مقابله شدید با مهاجران غیرقانونی، سعی دارد رای بیشتری را برای جمهوری خواهان جمع آوری کند.

طبق معاهدات بین‌المللی دولت آمریکا موظف است درخواست پناهندگی مهاجران را بررسی کند.

افرادی که از ترس جان خانه و کشورشان را ترک کرده‌اند، طبق قوانین بین‌المللی پناهنده حساب می‌شوند اما افرادی که دچار مشکلات شدید اقتصادی و معیشتی هستند، شامل معیارهای دریافت پناهندگی نیستند.

پیش از این هم باراک اوباما و جورج بوش، روسای جمهوری پیشین آمریکا برای مقابله با مهاجران ارتش را به مرزها فرستاده بودند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها