کد خبر: 195808
|
۱۳۹۷/۰۴/۰۷ ۰۹:۴۰:۰۰
| |

تحلیل اسپوتنیک از نفوذ پکن در شرق آسیا؛

چرا آمریکا نمی‌تواند بدون چین مشکل کره شمالی را حل کند؟

ولادیمیر افسیف، تحلیلگر نظامی روسیه و رئیس موسسه دولتی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع به سفرهای مکرر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به چین اشاره می‌کند. طبق گفته این تحلیلگر، این بازدیدها نشان‌دهنده نفوذ بسیار زیاد چین بر همسایگانش است.

چرا آمریکا نمی‌تواند بدون چین مشکل کره شمالی را حل کند؟
کد خبر: 195808
|
۱۳۹۷/۰۴/۰۷ ۰۹:۴۰:۰۰

اعتمادآنلاین| تحلیلگران با توجه به سفر جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا به پکن، معتقدند واشنگتن نمی‌تواند بدون کمک چین به روند خلع سلاح هسته‌ای شبه‌جزیره کره ادامه دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل اعتمادآنلاین به نقل از اسپوتنیک، دا ژیگانگ، مدیر موسسه شمال شرقی آسیا تحت نظر آکادمی علوم اجتماعی استان هیلونگ‌جیانگ در چین اظهار داشت که اگرچه ایالات‌متحده و آمریکا به توافقی نمادین دست یافتند، اما توافق باید توسط پیونگ‌یانگ و واشنگتن امضا شود.

ژیگانگ بر نقش ضروری چین در امور منطقه تأکید کرد. هنگامی‌که از غیرهسته‌ای کردن شبه‌جزیره کره صحبت می‌کنیم، هیچ‌کس به مذاکرات 6 جانبه در سال‌های 2003 تا 2008 که نتیجه‌ای نداشت توجه نمی‌کند.

جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا سفرش به پکن را آغاز کرده است. متیس اولین وزیر دفاعی است که از سال 2014 از چین بازدید کرده و گفته می‌شود که برنامه غیرهسته‌ای کردن یکی از موضوعات کلیدی در دستور کار سفر رئیس پنتاگون است.

این تحلیلگر هلیونگ‌جیانگ بر نقش مهم پکن در تبدیل بن‌بست به روابط دیپلماتیک بین آمریکا و کره شمالی تأکید کرد.

دا گفت: «چین پیش‌تر راه‌حل پیشنهادی «انجماد دوگانه» را برای تعلیق رزمایش نظامی مشترک آمریکا با کره جنوبی در مقابل تعلیق فعالیت اتمی و موشکی کره شمالی و «ایجاد سازوکارهای صلح‌آمیز» ارائه داد. اکنون می‌بینیم وضعیت در شبه‌جزیره کره در امتداد مسیری حرکت می‌کند که توسط جمهوری خلق چین هدایت می‌شود. به‌عنوان‌مثال، ایالات‌متحده تعلیق تمرینات نظامی را اعلام کرد و کره شمالی هم به‌نوبه خود آزمایش‌های هسته‌ای را متوقف کرد. من معتقدم که کره شمالی در آینده مثبت عمل می‌کند.»

از طرف دیگر، ولادیمیر افسیف، تحلیلگر نظامی روسیه و رئیس موسسه دولتی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع به سفرهای مکرر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به چین اشاره می‌کند. طبق گفته این تحلیلگر، این بازدیدها نشان‌دهنده نفوذ بسیار زیاد چین بر همسایگانش است.

افسیف می‌گوید که متیس تائید کرد ایالات‌متحده و کره جنوبی در ماه اوت 2018 تصمیم گرفتند دیگر رزمایش مشترک نظامی انجام ندهند. این تحلیلگر نظامی معتقد است این موضوع راه را برای غیرهسته‌ای کردن هموار می‌کند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها