کد خبر: 772061
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۶ ۱۲:۰۰:۳۱
| |

چند هزار نفر برای بیمه بیکاری ثبت‌نام کردند؟‌

وزیر کار با اشاره به آمار ثبت‌نام کنندگان بیمه بیکاری از افزایش پوشش بیمه‌ای برای بازنشستگان و وام ۱۰۰ میلیونی برای کشاورزان، دامداران و عشایر خبر داد

چند هزار نفر برای بیمه بیکاری ثبت‌نام کردند؟‌
کد خبر: 772061
|
۱۴۰۵/۰۲/۱۶ ۱۲:۰۰:۳۱

وزیر کار با اشاره به آمار ثبت‌نام کنندگان بیمه بیکاری از افزایش پوشش بیمه‌ای برای بازنشستگان و وام ۱۰۰ میلیونی برای کشاورزان، دامداران و عشایر خبر داد

به گزارش ایرنا، احمد میدری، شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: آماری که تا امروز ثبت شده نشان می‌دهد ۲۵۰ هزار نفر برای بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند و پرداخت‌ها به این افراد انجام می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرحی برای ساماندهی قیمت کالاها خبر داد و گفت: همه فروشگاه‌ها تا یک ماه آینده باید پرسشنامه‌ای را که از سوی وزارت تعاون تهیه شده، تکمیل کنند. این پرسشنامه در جهت حمایت از صنایع داخلی و مصرف‌کنندگان بسیار ضروری است.

وی افزود: اکنون اختلاف قیمت برخی کالاها در مناطق مختلف کشور قابل توجه است؛ برای مثال قیمت تخم‌مرغ یا روغن در نقاط مختلف تفاوت محسوسی دارد.

میدری افزود: این تفاوت قیمت‌ها تا حدی ناشی از آن است که در شهری مانند تهران، به دلیل اقداماتی که در سال‌های گذشته از سوی شهرداری انجام شده، قیمت برخی کالاها تا حداقل ممکن کنترل شده، اما در شهرهای دیگر، به‌ویژه شهرهای کوچک، چنین امکانی کمتر وجود دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره وضعیت هزینه سبد کالا نیز گفت: برآوردها نشان می‌دهد با قیمت‌های جدید، هزینه ۱۱ قلم کالای موجود در سبد مصرفی افزایش محسوسی داشته است.

وی اظهار کرد: اگر حداقل قیمت‌ها را مبنا قرار دهیم، این افزایش نزدیک به یک میلیون تومان خواهد بود. البته اگر قیمت‌های میادین میوه و تره‌بار تهران را ملاک قرار دهیم، رقم متفاوت خواهد بود، اما واقعیت این است که تفاوت قیمت‌ها در نقاط مختلف جغرافیایی کشور بسیار زیاد است.

میدری از افزایش پوشش‌های بیمه‌ای برای بازنشستگان خبر داد و گفت: بازنشستگان صندوق کشوری از بیمه فوق‌حادثه برخوردارند و سقف این پوشش که در گذشته ۲۸ میلیون تومان بود، تا اسفند به ۱۶۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها