کد خبر: 256100
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۰ ۰۸:۵۸:۰۰
| |

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:

مجلس تصمیم گیرنده افزایش پلکانی حقوق است/ یارانه استان‌ها به پایتخت نمی‌آید

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: یک ریال از هر آنچه از یارانه نقدی حذف می‌شود به تهران بازنمی‌گردد و برای همان استان خرج می شود؛ ضمن آنکه استان ها به افرادی که نیاز بیشتری دارند یارانه بیشتری پرداخت می‌کنند.

مجلس تصمیم گیرنده افزایش پلکانی حقوق است/ یارانه استان‌ها به پایتخت نمی‌آید
کد خبر: 256100
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۰ ۰۸:۵۸:۰۰

اعتمادآنلاین| محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در تقسیم‌بندی درآمد 407 هزار میلیارد تومانی دولت (از محل فروش نفت و اوراق و وصول مالیات) در لایحه بودجه 98، بزرگترین سهم در حد 110 هزار میلیارد تومان به امور رفاه اجتماعی اختصاص دارد که بیمه تکمیلی جانبازان نیز در این مقوله پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در امور سلامت بیش از 22 هزار و 700 میلیارد تومان منابع برای آن در نظر گرفته شده است. در 10 اموری که برای تقسیم منابع وجود داشته پس از امور رفاه اجتماعی، آموزش و پژوهش، دفاع و امنیت، امور سلامت قرار می‌گیرد و رشد آن نسبت به سال گذشته حداقل 10 درصد است.

افزایش حقوق منوط به تصمیم مجلس

طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه، رییس این سازمان با بیان اینکه برای عادلانه توزیع شدن افزایش حقوق در سال آینده پیشنهاد تسهیم پلکانی مطرح می‌شود، اظهار کرد: امسال بر همین اساس حقوق‌ها افزایش یافت اما آنچه از سوی دولت باید برای افزایش حقوق‌ها دیده می‌شد 20 درصد بوده که حدود 34 هزار میلیارد تومان است که مجلس می‌تواند درباره هر آنچه به عدالت نزدیک‌تر است، تصمیم‌گیری کند.

اجرای درست عدالت در حذف یارانه‌های نقدی

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته بیش از 4,5 میلیون خانوار از دریافت یارانه نقدی حذف شدند اما با توجه به مدارکی که ارائه کردند یارانه بخش بزرگی از آنها برقرار شد که این موضوع نشان می‌دهد تصمیم‌گیری در تهران کار دشواری بوده و اگر قرار است حذفی براساس عدالت انجام شود در استان‌ها در این خصوص اقدام شود.

نوبخت با بیان اینکه استان‌ها و شورای برنامه‌ریزی استان یک مرجع قانونی در بودجه و قانون برنامه است، تاکید کرد: برای همسانی و یکنواختی کار، یک دستورالعمل و فرمول واحد به همه ارائه می‌دهیم اما استان‌ها می‌توانند بر اساس شناخت عمل کنند و برای هر آنچه حذف می‌شود انگیزه دارند؛ زیرا همه مبالغ در همان استان خرج می‌شود.

بودجه 7000 میلیارد تومانی برای کاهش فقر

وی با اعلام اینکه برای کاهش فقر در لایحه بودجه 98 معادل 7000 میلیارد تومان در ردیف ملی دیده شده است، افزود: استان‌ها می‌توانند یارانه حذف شده دهک‌های بالای درآمدی را برای کاهش فقر مطلق و طرح‌های اشتغال و عمرانی در داخل استان استفاده کنند که این اقدام به مراتب از آنچه که در تهران برای همه روستاها و سایر نقاط کشور تصمیم گرفته می‌شود، بهتر است.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه مقرر شده صرفه‌جویی از محل حذف دهک‌های بالای درآمدی در استان‌ها صرف هزینه‌های عمرانی شود، اضافه کرد: بر این اساس بودجه طرح‌های استان‌های کم برخوردار در سطح ملی بیشتر می‌شود؛ به گونه‌ای که اکنون خوزستان بیشترین سهم و سیستان و بلوچستان در رتبه سوم و یا چهارم دریافت بودجه طرح‌ها قرار دارد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها