کد خبر: 792995
|
۱۴۰۵/۰۷/۰۸ ۱۲:۰۰:۳۰
| |

اجرای انفجار کنترل‌شده در معدن بولوار امیرکبیر شیراز

اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری فارس در اطلاعیه ای از اجرای عملیات انفجار کنترل‌شده در محدوده معدن بولوار امیرکبیر شیراز در روز پنجشنبه ۹ مهرماه خبر داد.

اجرای انفجار کنترل‌شده در معدن بولوار امیرکبیر شیراز
کد خبر: 792995
|
۱۴۰۵/۰۷/۰۸ ۱۲:۰۰:۳۰

اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری فارس در اطلاعیه ای اعلام کرد این عملیات معدنی از ساعت ۱۱ تا ۱۲ ظهر پنجشنبه ۹ مهرماه و با رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی انجام خواهد شد.

به گزارش مهر، بر اساس این اطلاعیه، عملیات انفجار در چارچوب فعالیت‌های معدنی و با هدف پیشبرد پروژه‌های عمرانی برنامه‌ریزی شده و تحت کنترل کامل دستگاه‌های مسئول انجام می‌شود.

همچنین هماهنگی‌های لازم با شهرداری شیراز، فرماندهی انتظامی و سازمان مدیریت بحران انجام شده و تمهیدات ایمنی لازم برای صیانت از جان و مال شهروندان و املاک پیرامونی در نظر گرفته شده است.

استانداری فارس تأکید کرده است که این عملیات با رعایت الزامات ایمنی انجام می‌شود و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها