کد خبر: 713802
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۷ ۲۳:۰۰:۰۰
| |

«اعتمادآنلاین» گزارش می‌دهد:

سندرم سر افتاده: جوان ژاپنی به خاطر موبایل دیگر قادر به بلند کردن سر نیست

پزشکان متخصص نسبت به استفاده مفرط از تلفن همراه به شکل جدی هشدار دادند.

سندرم سر افتاده: جوان ژاپنی به خاطر موبایل دیگر قادر به بلند کردن سر نیست
کد خبر: 713802
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۷ ۲۳:۰۰:۰۰

پزشکان متخصص نسبت به استفاده مفرط از تلفن همراه به شکل جدی هشدار دادند.

به گزارش اعتمادآنلاین، دیلی میل گزارش داد، این هشدار پس از آن اعلام شد که استفاده طولانی‌مدت از تلفن همراه باعث بروز یک بیماری نادر در یک جوان ژاپنی شد.

این جوان حالا باید باقی عمر خود را با سر و قامت خمیده سپری کند و دیگر قادر به بازگرداندن بدن خود به حالت طبیعی نخواهد بود.

بر اساس این گزارش، این جوان ۲۵ ساله ژاپنی، که به بازی‌های ویدیویی روی تلفن هوشمند خود اعتیاد پیدا کرده بود، پنج ساعت مداوم با سر پایین به بازی مشغول بود و در نتیجه به بیماری نادری به نام «سندرم سر افتاده» (Dropped Head Syndrome ) مبتلا شد. این بیماری به دلیل پایین نگه داشتن سر برای مدت طولانی ایجاد شده است.

در این گزارش تصاویری که نشان می‌دهد چگونه گذراندن ساعت‌ها برای بازی با تلفن هوشمند می‌تواند به «سندرم سر افتاده» ترسناک منجر شود، و باعث خمیدگی مزمن و دائمی فرد در طول عمر خواهد شد، منتشر شده است.

به گفته امدادگران ژاپنی، گردن این جوان ۲۵ ساله به دلیل بازی مداوم با تلفن همراه به شدت ضعیف شده بود، به طوری که دیگر نمی‌توانست سر خود را بالا نگه دارد.

تصاویر برآمدگی قابل توجهی در گردن این جوان نشان می‌داد که به گفته امدادگران به خاطر «کشیدگی بیش از حد مهره‌ها» به وجود آمده است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها