کد خبر: 791065
|
۱۴۰۵/۰۶/۲۶ ۲۲:۵۷:۱۳
| |

دستگیری ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد طی عملیاتی غافلگیرانه

فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفت: ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند.

دستگیری ۱۸ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد طی عملیاتی غافلگیرانه
کد خبر: 791065
|
۱۴۰۵/۰۶/۲۶ ۲۲:۵۷:۱۳

 

سرتیپ دوم ستاد احمد نگهبان شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در کلانشهر مشهد با رصدهای اطلاعاتی به خبری مبنی بر فعالیت مخفیانه یک شرکت هرمی دست یافته و تحقیقات میدانی خود را آغاز کردند.

به گزارش مهر، فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی بیان کرد: بررسی های نامحسوس کارآگاهان پلیس آگاهی حاکی از آن بود اعضای این شرکت هرمی با ترفند کاریابی در شرکت‌های معتبر، طعمه های خود را فریب داده و پس از جذب و تبلیغات کاذب در خصوص درآمد بالا از آنها کلاهبرداری می کنند.

وی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی مرجع قضائی وارد عمل شدند و ۱۸ سرشاخه این شرکت هرمی را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

نگهبان بیان کرد: تحقیقات در این باره ادامه دارد.

برای مطالعه و بررسی آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال اعتمادآنلاین در «روبیکا» و «بله» مراجعه کنید.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها